Süper Loto 19 Nisan çekiliş sonuçları - MPİ bilet no ile sorgulama

6 şanslı rakamı doğru bilen kişilerin büyük ikramiye kazandığı 'Süper Loto sonuçları' Milli Piyango İdaresi MPİ ile Sisal Şans ortaklığı ile birlikte yapılacak olan MP TV canlı yayını üzerinden şanslı rakamlarla bir kez daha belirlenerek açıklanmış olacak. Bugün yapılacak olan MP TV canlı yayını için 55 Milyon TL'yi geçmiş olan büyük ikramiye kazananı olmak isteyen şans oyunu seven vatandaşlar, Milli Piyango Online üzerinden giriş yaparak dijital formatta veya MPİ bayilerine giderek kupon doldurduktan sonra kazandıran şanslı numaraları öğrenmek ve sorgulama yapmak isteyen kişiler, Süper Loto sonuçları açıklandı mı? sorusu üstünden araştırma yapmaya devam etmektedirler. Milli Piyango Online ile 19 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ve MPİ bilet sorgulama sayfası bilgileri, haberimizin devamında yer almaktadır.

19.04.2022-20:58 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-20:58) Süper Loto 19 Nisan çekiliş sonuçları - MPİ bilet no ile sorgulama

Süper Loto şans oyunu sonuçları, Milli Piyango Online tarafınca her hafta 3 gün boyunca canlı yayın yapıyor olan MP TV üzerinden şans oyunu seven vatandaşlarımızla paylaşılmaya devam ediyor. Şans oyunlarında bu zamana kadar herkes mutlaka şansını bir kezde olsa denemiştir. Çoğunluk olarak daha fazla vatandaşlarımız, her hafta şansını denemeye devam etmektedir.

Süper Loto 19 Nisan çekiliş sonuçları - MPİ bilet no ile sorgulama

Süper Loto 19 Nisan çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Sabırsızlıkla açıklanması beklenen Süper Loto çekilişleri, salı günü yani bu akşam saat 21:30'da açıklanacak. Yaklaşık 5 veya 6 dk süren çekilişin tamamlanmasından sonra bilet kontrol işlemlerini “millipiyangoonline.com” adresinden yapabilirsiniz.

Haftanın ilk çekilişinde 2,3,4,5 ve 6 bilen kişiler büyük ikramiyeden almaya hak kazanmış olacaklar. Çekiliş çekildikten sonra ikramiye ayrıntıları kesinleşmiş olacak.

Çekilişe dahil olmak isteyen vatandaşlar kolon başına 3 TL ödeme yaparak şanslarını deneyebilirler. Oyunu oynamak için, Milli Piyango Bayilerinden, mobil uygulama veya “millipiyangoonline.com” adreslerinden yararlanabilirler. 18 yaşını geçmiş olan herkes şans oyununa katılabilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal