Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'da Tarık Aksar yeniden başkanlığa seçildi

Süper Lig’e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan Ümraniyespor’da mevcut Başkan Tarık Aksar, gerçekleştirilen olağan kongrede yeniden başkanlığa seçildi.

08.06.2022-11:37 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-11:37) Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'da Tarık Aksar yeniden başkanlığa seçildi

TFF 1. Lig'de geride bıraktığımız sezonu lider Ankaragücü ile aynı puanda (70) 2. sırada tamamlayan Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi başarmıştı. Ümraniyespor, TFF 1. Lig'de 2021-2022 çıktığı 36 karşılaşmada 21 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı.

Ümraniyespor Süper Lig'e yükseldi

Önümüzdeki sezon Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Ümraniyespor’da önümüzdeki sezon nasıl bir kadro planlaması yapılacağı, Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde nasıl bir oyun oynayacağı merak içerisinde bekleniyor.

 

Tarık Aksar yeniden başkanlığa seçildi!

Ümraniyespor’da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Kongre’de yapılan başkanlık seçiminde mevcut Başkan Tarık Aksar, yeniden kulüp başkanlığına seçildi.

Tarık Aksar'ın yönetim kurulu belli oldu

Başkan Tarık Aksar’ın Ümraniyespor’da görev alacağı yeni dönemde yönetim kurulu listesinde yer alan isimler ise ;

Gökhan İbrahimağaoğlu, Güral Yanık, Ejder Batur, Mustafa Polat, Nedim Can Sipahi, Oğuzhan Sarı, Ömür Aydın, Yusuf Ethem Koyuncu, Zafer Sevencan, Zeki Gümüş.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal