06.05.2022-13:47 (Son Güncelleme:22.06.2022-15:52)


1

Oyuncu gündeme geldi

Oyuncu gündeme geldi

Kanarya gelecek sezon için transfer çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Bu anlamda gündeme gelen son isim oldukça sürpriz oldu. Fenerbahçe'nin Halil Akbunar ile yakın temaslara başladığı aktarıldı.



2

Ciddi ilgileniyorlar

Ciddi ilgileniyorlar

Sarı lacivertlilerin, küme düşmeyi garantileyen İzmir ekibi Göztepe'nin yıldız oyuncusu Halil Akbunar ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferde önemli gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.



3

Büyük oranda anlaşıldı

Büyük oranda anlaşıldı

Kısa süre önce gündeme gelen ve derhal transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe yönetiminin 28 yaşındaki kanat futbolcusu ile büyük oranda anlaşma sağladığı aktarıldı.



4

Sözleşmedeki o maddeden yararlanılacak

Sözleşmedeki o maddeden yararlanılacak

Bu sezon ligden düşen Göztepe ile kontratında 'takımın küme düşmesi halinde ayrılık konusunda kolaylık sağlanır' maddesi olduğu iddia edilen Halil için şimdi sıra İzmir ekibi ile anlaşma aşamasına geçileceği belirtildi.



5

Takas ihtimali var

Takas ihtimali var

Bu anlamda Fenerbahçe'nin 2 ile 2.5 milyon euro arasında bir rakama Göztepe ile el sıkışmaya çalışacağı oyuncunun da ayrılmak istemesi nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu aktarıldı. Göztepe'ye gerekirse takas bir ismin önerileceği de gelen bilgiler arasında yer almakta.



6

Performansı dikkat çekti

Performansı dikkat çekti

Ayrıca Fenerbahçe'nin 1.67 boyundaki futbolcuyla 3+1 yıllık anlaşma yapacağı bilgisi de paylaşıldı. Tecrübeli futbolcu bu sezon Göztepe ile toplamda 33 karşılaşmaya çıkıp 5 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu.



7

Oyuncunu kariyeri

Oyuncunu kariyeri

Futbol hayatına Balçoya İY takımının alt yapısında başlayan Halil, ardından Antalyaspor'un altyapısının yolunu tuttu.



8

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

Sonrasında ise GöztepeU21 takımına katıldı. Ardından Göztepe ile A takıma çıktı. Bir dönem Elazığspor'a kiralık olarak giden oyuncu sonrasında ise Göztepe'ye geri döndü. Ana mevkisi sağ kanat olan Halil, sol kanat ve sol bek olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR