Süper Lig'de oynanacak olan Beşiktaş - Hatayspor maçı öncesi Önder Karavaeli'den futbolculara uyarılar geldi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Hatayspor ile oynayacakları kritik maç öncesinde öğrencileriyle kritik toplantı gerçekleştirdi. Karaveli öğrencilerine hedefsiz kalmadıkları konusunda önemli uyarılar yaptı.

19.03.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-14:18)

Süper Lig'de geçen sezon kazandığı çifte kupanın aksine bu sezon herhangi bir kupa hedefi kalmayan Beşiktaş'ta son zamanlarda işler yolunda gitmiyor. Takımda son olarak Galatasaray karşısında alınan 2-1'lik mağlubiyet ise bardağı taşırdı. Alınan mağlubiyet sonrası gerek Beşiktaş takımına gerek Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli'ye tepkiler geldi. Beşiktaş bugün ise Süper Lig'de Hatayspor karşısına çıkacak. Siyah beyazlılar Hatayspor maçından önemli bir galibiyet alarak moralleri düzeltmek istiyor. Bu anlamda siyah beyazlılarda takımın teknik direktörü Önder Karaveli maç öncesi futbolcularıyla önemli bir toplantı yaptı.

Önder Karaveli'den futbolcularına Hatayspor maçı öncesi uyarılar geldi.

Futbolcularını etrafında topladı

Süper Lig'de son olarak Galatasaray karşısında alınan mağlubiyet sonrası morallerin bozulmasının ardından Önder Karaveli, bugün oynanacak maç öncesi futbolcularını etrafında topladı. Önder Karaveli görüşmesinde kalan maçlarda moral kazanmak için milli araya galibiyetle girilmesi gerektiğinin altını çizdi. Tecrübeli çalıştırıcının futbolcularına yönelik olarak, 'Sadece o maçta değil tüm maçlarda yapılan değişikler taktiksel değişikliklerdir. Kimi zaman takımda şok etkisi yaratsın diye yapılan değişiklikler vardır. Ben bu hamlelerle birilerine fatura kesmeye çalışmam. Önce Beşiktaş diyoruz. Her şey takımın kazanıp daha iyi yerlere gelmesiyle ilgili.'

'Ligde çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkmak istiyoruz. Bu nedenle sadece Hatayspor karşılaşmasını değil, kalan tüm maçların hepsini kazanmalıyız. Hedeften uzaklaştık diye bir şey söz konusu değil. Beşiktaş'ın her zaman bir hedefi vardır. Bu yüzden kazanmalıyız.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal