Süper Lig’de haftanın ilk maçı bugün oynanıyor: Gaziantep FK Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’de 4. haftanın açılış maçında Gaziantep FK Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Peki Gaziantep FK Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? İşte karşılaşmanın merak edilenleri...

26.08.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 26.08.2022-14:47) Süper Lig’de haftanın ilk maçı bugün oynanıyor: Gaziantep FK Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Sezonun ilk 3 haftasına damgasını vuran iki takım Gaziantep FK ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasının açılış maçında karşı karşıya gelecek. Son maçında deplasmanda Hatayspor’u 2-1 mağlup eden ev sahibi Gaziantep FK Antalyaspor karşısında da kazanarak ligdeki yenilmezliğini devam ettirmek istiyor. Son şampiyon Trabzonspor’u evinde 5-2 mağlup ederek haftanın en sürpriz sonucuna imza atan konuk Antalyaspor ise Gaziantep FK deplasmanında bu maçı tesadüfen kazanmadığını göstermek istiyor. 

Gaziantep FK Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta maçında Gaziantep FK Antalyaspor ile 26 Ağustos 2022 Cuma günü saat 21.00’de Yeni Hatay Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak.  

Gaziantep FK Antalya

Hakem kim?

Gaziantep FK Antalyaspor mücadelesini Suat Arslanboğa yönetecek. Yardımcı hakemler Bilal Gölen ve Furkan Ürün olacak. VAR hakemi ise Özgüç Türkalp olacak.

Antalyaspor ile Gaziantep FK' nın geçtiğimiz sezon oynanan son mücadelesi ise 0-0 sona ermişti. 

Gaziantep FK Antalyaspor muhtemel 11'ler

Gaziantep FK: Günay, Kitsiou, Papy, Ertuğrul, Hanousek, Jevtovic, Maxim, Furkan, Markovic, Mustafa, Figuereido

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fernando, Fredy, Gökdeniz Bayrakdar, Adriano, Larsson, Wright

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal