Süper Lig’de 3. hafta başlıyor: Bugün hangi maçlar var? Süper Lig’de hangi maçlar oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta bugün başlıyor. Futbol severler hangi Süper Lig karşılaşmalarının oynanacağını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Bugün hangi maçlar var? Süper Lig’de hangi maçlar oynanacak? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

19.08.2022-13:06 - (Son Güncelleme: 19.08.2022-13:06) Süper Lig’de 3. hafta başlıyor: Bugün hangi maçlar var? Süper Lig’de hangi maçlar oynanacak?

Futbol severlerin heyecanla beklediği Süper Lig’in 3. haftasının perdesi bugün açılıyor. Bol gollü ve heyecan dolu sayısız pozisyonla geçen iki haftanın ardından 3. haftada da izleyenlerin nefesini kesecek maçlar oynanacak. Futbol severler ise Süper Lig’de 3. haftanın programını öğrenmek için internet üzerinden araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki Bugün hangi maçlar var? Süper Lig’de hangi maçlar oynanacak?

Süper Lig’de hangi maçlar oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 2 hafta sonunda son şampiyon Trabzonspor ve Adana Demirspor 6 puanla zirveyi paylaşıyor. Ligde henüz galip gelemeyen takımlar ise Hatayspor, Kasımpaşa, Fatih Karagümrük ve İstanbulspor oldu.

Süper Lig maç programı

Süper Lig’de 3. haftanın programı şu şekilde:

19 Ağustos Cuma

Ümraniyespor - Galatasaray

20 Ağustos Cumartesi

Giresunspor - Kasımpaşa

Hatayspor - Gaziantep FK

Antalyaspor - Trabzonspor

21 Ağustos Pazar

Başakşehir - Kayserispor

Beşiktaş - Fatih Karagümrük

22 Ağustos Pazartesi

İstanbulspor - Konyaspor

Sivasspor - Alanyaspor

Fenerbahçe - Adana Demirspor

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal