Süper Lig TV kuruldu mu, kurulacak mı? Süper Lig TV nasıl izlenecek? Süper Lig TV için adımlar atılıyor

Süper Lig ihalesinde sona gelinmesiyle Saran Grup'tan şok eden açıklama geldi. Saran Grup sahibi Sadettin Saran imzaların hemen atılması için açıklamada bulundu. Süper Lig TV nasıl izlenecek, Süper Lig TV kuruldu mu sorularına yanıt arayan vatandaşlar için Süper Lig TV hakkında detaylara haberimizde yer verdik.

18.03.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-15:48) Süper Lig TV kuruldu mu, kurulacak mı? Süper Lig TV nasıl izlenecek? Süper Lig TV için adımlar atılıyor

Süper Lig için ihale tamamlanmasıyla Süper Lig TV uydudan izlenir mi soruları sıklık kazandı.  Saran Grup ve TRT imzaların atıldığını son sözün TFF'de olduğunu açıklamıştı. Ancak dün TRT'den flaş bir hamle geldi. TRT imzasını geri çekmesi üzerine bu gelişme bomba gibi gündeme düştü. Süper Lig TV nasıl izlenecek? Süper Lig TV kuruldu mu? Süper Lig TV hakkında detaylar haberimizde. 

Süper Lig TV nasıl izlenecek? 

Süper Lig TV hakkında en çok merak edilen konular arasında yer alan Süper Lig TV nasıl ve nereden izleneceği sorularına yanıt aranmaktadır. Süper Lig ile tek bir yayıncıya bağlı kalınmayacak. Süper Lig maçlarını isteyen dijital platform ve kanal gerekli şartları taşımaları kaydıyla yayınlayabilecek. Süper Lig TV ile yayınlar internet üzerinden de yada uydu kanalı üzerinden de yayınlanabilecek.

Süper Lİg TV kuruldu mu?

Süper Lig TV kimin? 

Süper Lig TV kurulursa bunun sahibi Kulüpler Birliği olacak.

Süper Lig TV uydudan izlenir mi? 

D Smart, Tivibu, Digiturk, Netflix, EXXEN, BluTV, GAIN vs. anlaşmaları durumda maçları yayınlayabilecek. Eğer Saran Group bu ihaleyi kazanırsa, eski düzen olan bir dijital platform ve tek decoderden giriş yapılan bir oluşumda olmayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal