Süper Lig ne zaman bitiyor? TFF Süper Lig'in hangi tarihte biteceğini açıkladı

Futbolseverler Spor Toto Süper Lig maçlarının ne zaman biteceğini merak ediyor. 28. haftasını geride bırakan Süper Toto Süper Lig'de Trabzonspor liderliğine devam ederken sezonun bitmesine az bir zaman kaldı. TFF Süper Lig'in biteceği zamanı açıkladı. Peki Süper Lig ne zaman bitecek? detaylar haberimizde yer almaktadır.

11.03.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-17:58) Süper Lig ne zaman bitiyor? TFF Süper Lig'in hangi tarihte biteceğini açıkladı

Futbolseverlerin en sık araştırdığı konular arasında Süper Lig'in ne zaman biteceği yer almaktadır. 28. haftasını geride bırakan Süper Toto Süper Lig biteceği tarih Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı. Ağustos ayında başlayan Süper Lig'in 2021-2022 sezonunun ilk devresi 19. hafta maçlarıyla 27 Aralık'ta son bulmuştu. Şimdi ise ikinci devresi oynanan Süper Lig'in son maçlarının ne zaman biteceği araştırılmaya başlandı. Trabzonspor'un liderliğiyle devam eden Süper Lig'in bitiş tarihi TFF tarafından belirlendi. 

Süper Lig'in bitiş tarihi ne zaman?

7 Ocak 2022'de ikinci devresi başlayan Süper Lig 22 Mayıs tarihinde tamamlanarak şampiyon belli olacaktır. Süper Lig'de şu an Trabzonspor 67 puanla ilk sırada yer almaktadır. 

Türkiye Süper Lig puan durumu

Türkiye Süper Lig puan durumu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal