Süper Lig Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşması

Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

28.04.2022-15:25 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-21:06) Süper Lig Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşması

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Galatasaray  karşılaşması için taraftarlar nefeslerini tuttu. Maç 0-0 sona erdi.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'de haftanın merakla beklenen karşılaşmasında Medipol Başakşehir kendi sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir son haftalardaki performansını tersine çevirerek ligde bir galibiyet serisi yaklamak istiyor. Galatasaray karşısında galibiyet hedefleyen Medipol Başakşehir sahadan üç puanla ayrılmak istiyor. Konuk ekip Galatasaray'da ise Teknik Direktör Domenec Torrent kalan haftalarda arka arkaya galibiyetler alarak yeni gelecek olan yönetime kendisini ispatlamak istiyor. Sarı kırmızılılar deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşmadan galibiyet çıkarmak istiyor.


Ne zaman oynanacak?

Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşma 7 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Galatasaray mücadele saat 19:00'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Medipol Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak olan mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak olan Medipol Başakşehir - Galatasaray karşılaşmasının hakemi Fırat Aydınus olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Medipol Başakşehir - Galatasaray müsabakasının VAR hakemi Tugay Kaan Numanoğlu olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Medipol Başakşehir : Volkan Babacan, Junior Caicara, Leo Duarte, Epureanu, Lucas Lima, Mahmut Tekdemir, Tolga Ciğerci, Berkay Özcan, Trezeguet, Deniz Türüç, Stefano Okaka.

Galatasaray : Fernando Muslera, Omar Elabdellaui, Victor Nelsson, Marcao, Patrick Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu, Mostafa Mohamed.

MAÇI CANLI OLARAK İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal