Süper Lig maç sonuçları, maç özetleri 31. Hafta programı

Süper Lig'in 31. hafta maçları, maç sonuçları, maç özetleri ve canlı maçlar spor severler tarafından yakından takip ediliyor.

03.04.2022-19:26 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-19:26) Süper Lig maç sonuçları, maç özetleri 31. Hafta programı

Ligin 31. haftasında Kayserispor kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda karşı karşıya gelen her iki takımın zorlu mücadelesinde sarı-lacivertli takım sahadan 4-0 üstünlük kazanarak ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyet gollerini ise Miha Zajc, Rossi, İrfan Can ve Arda Güler kaydetti. 

Fenerbahçe aldığı bu skorla ligdeki puanını 56'ya çıkarırken maç fazlası olan sarı-lacivertli takım listede 2. sıraya yükseldi. 

31. Hafta Maç Özetleri

Demir Grup Sivasspor ise GZT Giresunspor ile kozlarını paylaşmak için deplasmana gitti.  GZT Giresunspor, kendi evinde 2-0 yenik olarak ilk yarıyı bitirirken maçın ikici attığı iki golle karşılaşmayı 2-2 beraberlikle tamamladı. Demir Grup Sivasspor konuk olarak gittiği Gaziantep'te 39. dakikada Kayode ve 44. dakikada Max Gradel'in attığı gollerle 2-0 öne geçti. 

Maçın ilk yarısı tamamlandıktan sonra soyunma odalarına giden her iki takım oyuncuları ikinci yarı için tekrar sahaya çıktı. Kendi evinde 2-0 mağlup ilk yarıyı tamamlayan GZT Giresunspor, ikinci yarıda atağa geçti ve 73 ve 79. dakikalarda Umut Nayir'in rakip kaleye attığı gollerle maça denge getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve GZT Giresunspor ile Demir Grup Sivasspor karşılaşması 2-2 bitti.

31. Hafta Maç Özetleri

Süper Lig'in 31. hafta maçları arasında en yakında takip edilen bir diğer maç ise Galatasaray ve VavaCars Fatih Karagümrük arasında oynanan karılaşma oldu. Sarı-kırmızılı ekip kendi sahasında ağırladığı VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yenerek sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Nef Stadyumu'nda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Galatasaray'ın ilk golünü 4. dakikada Gomis'in penaltıdan atarken 12. dakikada Babel'in attığı gol ile farkı 2'ye çıkardı. Fatih Karagümrük'ün oyuncusu Pesic, 75. dakikada verilen penaltı kararı sonrası topun başına geçti fakat penaltıdan faydalanamadı. Maçın son dakikalarına kadar her iki takımdan başka gol sesi çıkmadı ve 3 puanı alan ekip sarı-kırmızılılar oldu.

31. Hafta Maç Özetleri

Galatasaray, kendi sahasında aldığı galibiyet ile birlikte ligdeki 11. galibiyetini almış oldu ve puanını da 41'e yükseltti. Karagümrük'ün puanı ise 43'de kaldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal