Süper Lig Gaziantep - Galatasaray Karşılaşması

Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Gaziantep - Galatasaray karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

18.02.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-17:55) Süper Lig Gaziantep - Galatasaray Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ


Gaziantep - Galatasaray karşılaşmasında ikinci yarı 3-1'lık skorla sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Gaziantep - Galatasaray karşılaşması hem zirve hattını hem küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiriyor.  Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde oldukça istikrarlı bir form grafiği sergiliyor. Gaziantep'te Muhammet Demir, Alexandru Maxim ve Figueiredo'nun yükselen form grafiği hücüm hattında büyük bir etkinlik sağlarken, savunma hattında ise özellikle kaleci Günay Güvenç'in kalede göstermiş olduğu performans yüzleri güldürüyor. Konuk ekip Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından İspanyol teknik adam Domenec Torrent göreve getirilmişti. Yaşanan bu beklenmedik gelişmenin Galatasaray'da nasıl bir yankı uyandıracağı merak edilirken, İspanyol teknik adam Galatasaray kadrosunda aldığı radikal kararlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı kırmızılılar taraftarı önünde oynayacağı kritik karşılaşmada alacağı galibiyet ile taraftarlarını mutlu etmek istiyor.


Ne zaman oynanacak?

Gaziantep FK ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik derbi mücadelesi 20 Mart Pazar günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Gaziantep - Galatasaray karşılaşması saat 16:00'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Gaziantep FK ile Galatasaray arasında oynanacak olan kritik mücadele Gaziantep Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Gaziantep - Galatasaray karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Gaziantep - Galatasaray mücadelesinin hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Arda Kardeşler olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Gaziantep - Galatasaray karşılaşmasının VAR hakemi Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Gaziantep : Günay Güvenç, Kitsiou, Papy Djilobodji, Steven Caulker, Tosca, Angelo Sagal, Doğan Erdoğan, Recep Niyaz, Alexandru Maxim, Joao Figeiredo, Muhammet Demir.

Galatasaray : Fernando Muslera, Marcao, Victor Nelsson, Semih Kaya, Patrick Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Olimpiu Morutan, Emre Kılınç, Bafetimbi Gomis.

MAÇI CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal