Süper Lig Fenerbahçe - Medipol Başakşehir Karşılaşması

Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmaları yapıyor.

20.01.2022-15:42 - (Son Güncelleme: 05.02.2022-21:18) Süper Lig Fenerbahçe - Medipol Başakşehir Karşılaşması

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-0 mağlup ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde geri sayıma geçildi. Teknik Direktör İsmail Kartal ile Emre Belözoğlu arasında oynananacak olan kritik karşılaşma tam bir taktik mücadelesine dönecek. Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira ile yaşanan ayrılığın ardından göreve İsmail Kartal'ın gelmesiyle birlikte kulübün üzerindeki kara bulutlar dağılmış ve sarı lacivertliler arka arkaya aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Fenerbahçe'de son haftalarda İrfan Can Kahveci, Mesut Özil ve Serdar Dursun üçlüsünün performansı hücüm hattında büyük bir rol oynarken Kanarya taraftarı önünde oynayacağı mücadelede galibiyet istiyor. Konuk ekip Medipol Başakşehir'de ise Emre Belözoğlu'nun göreve geldiği günden bu yana yükseliş devam ediyor. Özellikle Stefano Okaka, Nacer Cadli, Serdar Gürler gibi isimler son haftalarda konuk ekipte dikkatleri çeken isimlerden olurken turuncu lacivertliler Kadiköy deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor.


NE ZAMAN OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 5 Şubat Cumartesi günü oynanacak.

SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Medipol Başakşehir karşılaşması saat 19:00'da oynanacak.

HANGİ STADYUMDA OYNANACAK?

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak olan kritik mücadele Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

KARŞILAŞMA HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Medipol Başakşehir müsabakası beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

HAKEMİ KİM OLACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Medipol Başakşehir karşılaşmasının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu olarak açıklandı.

VAR HAKEMİ KİM OLACAK ?

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında zirve hattını yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçının VAR Volkan Bayarslan oldu.

KARŞILAŞMANIN  İLK 11'LERİ

Fenerbahçe : Berke, Nazım, Min Jae, Szalai, Osayi-Samuel, Ferdi, Crespo, Sosa, Pelkas, İrfan Can, Berisha

Medipol Başakşehir : Volkan, Caicara, Ndayishimiye, Duarte, Hasan Ali, Tolga, Deniz, Aleksic, Berkay, Chadli, Okaka

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal