Süper Lig Fenerbahçe - Göztepe karşılaşması

Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Göztepe karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

23.03.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-22:38) Süper Lig Fenerbahçe - Göztepe karşılaşması

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe - Göztepe karşılaşmasında ikinci yarı 2-0'lık skorla sona erdi.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Küme düşme ve zirve hattını yakından ilgilendiren mücadelede Fenerbahçe kendi sahasında Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertliler son haftalarda Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumdayken aldığı galibiyetlerle lig ikinciliğini hedefliyor. Göztepe ise Spor Toto Süper Lig'de haftalardır küme düşme hattından kurtulamadı. Son olarak geçtiğimiz günlerde göreve gelen Stephan Tomas henüz sarı kırmızılı ekipte galibiyetle tanışamadı. İzmir ekibi Göztepe alt sıralardan kurtulmak için küme düşme hattından uzaklaşmak için İstanbul'da galibiyet hedefliyor.


Ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe ile Göztepe arasında oynanacak olan kritik karşılaşma 16 Nisan Cumartesi günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Göztepe mücadelesi saat 20:30'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Fenerbahçe ile Göztepe arasında oynanacak olan kritik mücadele Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Göztepe karşılaşması beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Göztepe karşılaşmasının hakemi TFF tarafından Yasin Kol olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Göztepe müsabakasının VAR hakemi Erkan Engin olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Kim Min-Jae, Serdar Aziz, Bright Osayi Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Miha Zajc, Diego Rossi, Dimitrios Pelkas, Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun.

Göztepe : Piric, Murat Paluli, Dino Arslanagic, Kahraman, Berkan Emir, Moubandje, Soner, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Tjanic, Di Santo

KARŞILAŞMAYI CANLI OLARAK İZLEYEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal