18.03.2022-17:15 (Son Güncelleme:18.03.2022-17:30)


1

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da son olarak alınan bilgiye göre Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Tarık Çamdal ile yolların ayrılmasına karar verildi.



2

Süper Lig'in bu sezon dikkat çeken takımlarından birisi olan Adana Demirspor'da çok kritik gelişmeler yaşanmakta. Lacivert mavili ekipte, Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Tarık Çamdal'ın sözleşmesinin feshedildiği TFF'ye bildirildi.



3

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Tarık Çamdal, bu sezon 15 karşılaşmada forma giyerken sezon başında kadroya katılan Kaan Kanak ise 22 karşılaşmada oynadı ve 2 asist yaptı.



4

Adana ekibinin yaz transfer döneminde Antalyaspor'dan renklerine bağladığı tecrübeli kaleci Ferhat Kaplan ise 7 karşılaşmada forma şansı bulabildi.



5

Adana Demirspor'un ismi geçen 3 futbolcuyla yollarını ayırmaya karar vermesi ise gündemde büyük yankı uyandırmış durumda. Bu anlamda üç futbolcunun kariyerlerinde nasıl bir yol izleyeceği futbolseverler tarafından merak konusu haline geldi.



6

Süper Lig ekibi Adana Demirspor bu sezon gösterdiği performansla ligde üst sıralarda yer almakta. Akdeniz ekibi ortaya koyduğu performansla gelecek sezon Avrupa'ya gitmek istiyor.



7

Bu anlamda takımda kadro ayarlamalarına önem verilirken Kaan Kanak, Ferhat Kaplan ve Tarık Çamdal ile ilgili kritik karar alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR