07.04.2022-14:18 (Son Güncelleme:07.04.2022-14:30)


1

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr formasını terleten Brezilyalı futbolcu Talisca'nın adı transferde başta Beşiktaş olmak üzere diğer Süper Lig devleriyle de sıklıkla anılıyordu. Futbolcudan konuya ilişkin itiraflar geldi.



2

Suudi Arabistan ekiplerinden Al- Nassr formasını terleten Anderson Talisca ile başta Beşiktaş olmak üzere diğer Süper Lig devi takımlarının ilgilendiği biliniyor. Hatta futbolcunun Beşiktaş'a transferinde ciddi gelişmeler olduğu aktarılıyordu.



3

Siyah beyazlıların Al Nassr'dan futbolcuyu kadrosuna katmayı çok istediği ifade ediliyordu. Hatta transferde kısa süre içerisinde önemli gelişmeler olacağı belirtilmişti. Son olarak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'de konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.



4

Talisca'nın açıklamaları gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlarda hevesleri kursaklarda bıraktı.



5

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde büyük beğeni kazanan ve sonrasında takımdan ayrılan Anderson Talisca, siyah beyazlılarda kısa sürede sevilen bir isim haline gelmişti.



6

Bu anlamda futbolcunun geri dönme ihtimali Beşiktaşlıları çok heyecanlandırmıştı.



7

Konuyla ilgili Brezilyalı'dan itiraflar geldi. Talisca yaptığı açıklamada, 'İyi akşamlar, Al-Nasr taraftarları ve Talisca hayranları. Hakkımda çıkan haberlerin asılsız olduğunu söylemek istiyorum. Birkaç yıl Al-Nassr ile devam edeceğim ve burada büyük bir tarih yazacağım.' ifadelerine yer verdi.



8

Yıldız futbolcunun bu açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR