Süper Lig Çaykur Rizespor - Trabzonspor Karşılaşması

Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Trabzonspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Taraftarlar karşılaşma ile ilgili olarak 'Maçın hakemi kim, maç saat kaçta oynanacak?' araştırmalarını yapıyor.

18.02.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-22:18)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşma yoğun kar yağışı nedeniyle saat 20.15’te başladı. Mücadele 3-2'lik skorla sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Trabzonspor karşılaşması öncesi geri sayıma geçildi. Çaykur Rizespor ise ara transfer döneminde yaptığı başarılı hamlelerin ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde alacağı başarılı sonuçlar ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Gedson Fernandes, Yusuf Sarı, Papiss Cisse gibi isimleri kadrosuna katan Çaykur Rizespor, İstanbul deplasmanından 3 puan ile ayrılarak küme düşme hattından kurtulmak istiyor. Lider Trabzonspor ise her geçen hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak için yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı takımın yeni transferleri Edin Visca, Kouassi ve Yusuf Erdoğan gibi isimlerin katkısıyla güçlendirdiği kadrosuyla birlikte İstanbul'da oynayacağı derbi karşılaşmasına 3 puanı almak için gidiyor.


Ne zaman oynanacak?

Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşma 18 Mart Cuma günü oynanacak.

Saat kaçta oynanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Trabzonspor karşılaşması saat 20:00'da oynanacak.

Hangi stadyumda oynanacak?

Çaykur Rizespor - Trabzonspor arasında oynanacak olan kritik mücadele Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Trabzonspor müsabakası beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

Hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor - Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

VAR hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçının VAR hakemi Erkan Zengin olarak açıklandı.

Karşılaşmanın ilk 11'leri

Çaykur Rizespor : Gökhan Akkan, Sebastian Holmen, Carlos Ponck, Erik Sabo, Cemali Sertel, Phiri, Tyler Boyd, Gedson Fernandes, Alper Potuk, Papis Cisse.

Trabzonspor : Erce Kardeşler, Bruno Peres, Ahmetcan Kaplan, Stefano Denswil, İsmail Köybaşı, Dorukhan Toköz, Manolis Siopis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Anthony Nwakaeme, Djaniny.

MÜCADELEYİ CANLI OLARAK TAKİP EDEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal