Sunucu Buket Aydın Derin Göğüs Dekoltesiyle Mankenlerle Yarıştı!

Televizyon sunucusu Buket Aydın’ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar olay oldu. Aydın’ın derin dekolteli fotoğrafları takipçilerinin ağzını açı bıraktı…

05.04.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-11:38) Sunucu Buket Aydın Derin Göğüs Dekoltesiyle Mankenlerle Yarıştı!

Haberci kimliğinde kariyer basamaklarını hızla çıkıp Kanal D’nin genel yayın yönetmenliği koltuğuna hızla oturan Buket Aydın, yine büyük bir hızla görevinden ayrılmıştı. Spikerlik kariyerini bir kenara bırakan Aydın’ın çalkantılı aşk hayatı ise magazin gündeminde çok konuşulmuştu. Emir Sarıgül ile bir dargın bir barışık olan Aydın son olarak ilişkiyi noktalama kararı almıştı. Son olarak bir televizyon programının sunucusu olarak ekranlara gelen Buket Aydın, sosyal medyadan paylaştığı seksi pozlarla dikkat çekti. 

AYDIN’IN DERİN DEKOLTESİ OLAY YARATTI

Kariyerinden daha çok özel hayatıyla gündeme gelen sunucu Buket Aydın, dün Hakan Akkaya’nın defilesine gitti. En güzel yerden defileyi izleyen Aydın, çektiği fotoğrafları sosyal medya aracılığıyla paylaştı. Ünlü sunucu Buket Aydın’ın baştan aşağı giydiği siyah takıma ise derin dekoltesi eşlik etti. Sunucu tüm dikkatleri derin dekoltesi ve kolyesine çekerek, sade-şık bir kombinle defileye katıldı. Modacı Hakan Akkaya’nın 2022 koleksiyonunu tanıttığı dün akşamki defilede, defile parçalarının yanı sıra Buket Aydın’ın kombini çok konuşuldu. Ünlü sunucu, takipçilerinin çok da görmeye alışkın olmadığı bir pozla karelerini Instagram’dan paylaştı. Defiledeki şıklık yarışında güzeller birbirine meydan okudu.

buket aydın

DEFİLEDE ŞIKLIK YARIŞI VARDI

Aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü sunucu Buket Aydın yeni bir bomba patlattı. Aydın, Hakan Akkaya’nın defilesinde podyumda yürüyen mankenlerle yarıştı. Derin dekoltesiyle defileyi izlemeye katılan ünlü sunucu, sosyal medya hesabından kombininin fotoğrafını paylaştı. Siyah saten bir elbise giyen sunucu siyah topuklu ayakkabılarıyla şık bir görünüme sahipken, verdiği derin göğüs dekoltesi, defiledeki diğer isimlerin de dikkatini çekmesine sebep oldu. Sosyal medyadaki takipçileri ise Buket Aydın’ın cesur tarzını çok konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal