Sünnet düğününde kan döküldü! 1 ölü, 5 yaralı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gerçekleşen sünnet düğününden kötü haber geldi. Baba ve oğulun silahlı saldırıya uğraması üzerine 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralandı.

15.07.2022-09:31 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-09:53) Sünnet düğününde kan döküldü! 1 ölü, 5 yaralı

Silah sesleri dün gece Samsun'dan geldi. Sünnet düğünü için eğlencenin devam ettiği saatlerde silah saldırısına uğrayan baba ve oğul sağ kurtulurken ölen kişiler akrabalardan oldu. Konu hakkında gelen iddiaların arkası kesilmezken kimin vefat ettiği ve saldırıyı kimin yaptığı araştırılmaya başlandı.

Samsun'dan silah sesleri 

Samsun Vezirköprü'de gerçekleşen sünnet düğününe yapılan silah saldırısı sonucunda gelen iddialar arasında çocuk E.T.A'nın Yeni Mahalle 219. Sokak'ta düzenlenen düğüne gelen bir davetli T.G ile tartışması sonucu araya davetliler girerek ayırdı. T.G'nin olay yerinden uzaklaştığı ve bir süre sonra düğün yerine eline silah alarak geldiği konuşulmaktadır. 

Samsun'da silahlı saldırı

Pompalı tüfekler havada uçuştu

Olay yerinde ki tartışma üzerine babası M.G'yi alarak gelen T.G pompalı tüfek ile ateş açtı. T.G'ya müdahale eden E.T.A'nın babası Yasin A., dedeleri Recep A. ve Tekin Ö. olmak üzere davetlilerden ise Murat K., Sedat G. ve M.G silah ile yaralandı. 

Rabia Uzunağaç
rabiauzunagacc@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal