Sumudica: 'Allah Türk Milletini Korusun'

Süper Lig takımı Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik adamı Marius Sumudica, coronavirüs hakkında açıklamalar yaparken 'Allah türk milletini korusun' dedi.

24.03.2020-12:09 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-12:05) Sumudica: 'Allah Türk Milletini Korusun'
Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik direktörü Marius Sumudica, koronavirüs ile savaşma konusunda açıklamalar yaptı. Rumen teknik direktör kurallara uyulması gerektiğini vurgularken, beraber hareket edilerek salgından kurtulabileceklerini söyledi.

Koronavirüsten sakınmak için evde kalmanın da ciddiyetinden bahseden Sumudica, “Değerli Türk halkına selamlar, dünya olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Koronavirüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Benim mesajım: ‘Lütfen evde kalın’. Bu sizin ve ailenizin sağlığı için çok önemli. Türklere bana gösterdikleri saygıdan dolayı teşekkür ederim. İçinde bulunduğumuz durum çok ciddi. Bu konuda en etkili ve en büyük önlemleri alın. Bizlerin duaya ve desteğe ihtiyacı var. Birbirinizi her zaman destekleyin. Birlikte hareket edersek virüsü yeneceğiz. Hep birlikte biz kazanacağız. Allah Türk milletini korusun” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal