Sıradaki Videolar
16 Ağustos 2021 Pazartesi 12:45 - (Son güncelleme: 13 Haziran 2025 Cuma 09:20)

Sultangazi'de 18 Yaşındaki Eski Sevgilisine İşkence Uygulayan Erkek Serbest Bırakıldı

Sultangazi'de bir erkek eski kız arkadaşına tecavüz edip darp ederek hamile bıraktı. Kız arkadaşına korkunç anlar yaşatan adam daha sonrasında serbest bırakıldı.

İstanbul Sultangazi'de yaşayan 18 yaşındaki Melike Y. eski erkek arkadaşı Kenan D. tarafından alıkonuldu. Melike Y. 3 gün boyunca erkek arkadaşı tarafından şiddet gördüğünü iddia etti. 18 yaşındaki genç kız eski erkek arkadaşının kendisini uyuşturucuya alıştırdığını, 1,5 yıl kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek gözaltına alınan şahsın serbest kalmasına isyan etti. Melike Y.  eski sevgilisinin geçen sene kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Ayrıca genç kız bir bebek dünyaya getirdiğini de iddia etti.

18 yaşındaki Melike Y. isimli geç kız Sultangazi Sultançiftliği Mahallesi'nde yaşayan Kenan D. İle 1,5 yıl önce tanıştı. Genç kızın iddiasına göre Melike Y. henüz 17 yaşındayken erkek arkadaşı tarafından şiddet gördü ve uyuşturucuya alıştırıldı. Melike Y. şiddetin 1,5 yıl sürdüğünü, eski sevgilisinin kendisine tecavüz ettiğini ve bir çocuğu olduğunu iddia etti.

SULTANGAZİ'DE GENÇ KIZ 3 GÜN BOYUNCA ŞİDDET GÖRDÜ

Melike Y., 6 ağustos tarihinde eski erkek arkadaşı tarafından alıkonuldu. İddiaya göre Kenan D. genç kızı iş yerine götürdü ve 3 gün boyunca şiddet uyguladı. Kenan D. genç kızın kolunun bazı bölümlerini falçatayla kesti. Melike Y., cep telefonundan yaşadığı şiddete dair video çekip, yakın arkadaşına gönderdi. Bunun üzerine genç kızın arkadaşı durumu hemen polise bildirdi. Bu sırada 9 ağustosta iş yerinden kaçmayı başaran Melike Y.'yi arayan polis ekipleri, onu bulunduğu yerden aldı ve Esentepe Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü. Melike Y.'nin ifadesi alındı ve şikayeti üzerine Kenan D. de gözaltına alındı. Kenan D. sevk edildiği adliyede ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

BANA TECAVÜZ EDEREK HAMİLE BIRAKMIŞ

18 yaşındaki Melike Y.,:"Kenan D., ile yaklaşık 20 gün boyunca her gün bir araya gelerek dertleştik. 20 günün sonunda bana bir sürprizi olduğunu söyledi. Beni Sapanca'ya götürdü. Sapanca'da bir eve gittiğimizde ağabeyi ve bir gözünü kaybetmiş bir başka kadın vardı. Yemek yedik, birden kavga çıktı. Diğer kadına 'Hizmetçi' dediler. Kadın sabaha karşı bıçak çekerek kendisi ile ilgili söylenenlerin iftira olduğunu, gözünün erkek arkadaşımın ağabeyi tarafından çıkarıldığını söyledi. Ben bu sırada evden kaçmak istedim. Erkek arkadaşım bana silah doğrulttu. 20 gün boyunca teklif ettiği, benim reddettiğim uyuşturucu maddeyi kullanmamı istedi. İçmediğim takdirde evde bulunan herkesi vuracağını söyledi. Zoraki bir sürüklemeyle beni uyuşturucu bağımlısı yaptı. Bu aylarca devam etti. Beni bu uyuşturucu madde ile uyuştururken meğerse bana tecavüz ederek hamile bırakmış. Benim hiçbir şeyden haberim yok. Her buluşmamızda yarım saat sonra ben uyuyakalıyorum. Uyandığımda çırılçıplak oluyorum. Bir gün otelde uyanıyorum, bir gün evde uyanıyorum. Ama benim hatırladığım en son şey arabanın içinde ya kola içiyoruz ya da su içiyoruz. Gezmeye diye çıkıyoruz. Sabah kalktığımda ya evinde kalkıyorum ya dükkanında kalkıyorum" ifadelerini kullandı.

ANNEM BENİ EVLATLIKTAN REDDETİ

Melike Y.: "Bir gün sabah karnımdaki tekmelerle uyandım. Bir şeyin beni tekmelediğini hissettim. 17 yaşında olduğum için korkumdan aileme anlatamadım. Durumu ona anlattım. Beni merdiven altı bir doktora götürdü. Ben ilk defa burada muayene oldum. Sonrasında şikayetçi olmamam için sabretmemi, ayrı bir eve yerleştireceğini söyleyerek beni kandırdı. Doğum yaptıktan sonra çocuğum Bahçelievler'de Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. Uyuşturucu kullandığım için görmeme izin verilmiyor. AMATEM'de tedavi görüyorum. Annemin haberi yoktu. Daha sonra bir çocuk doğurduğuma dair ifadelerin yer aldığı mahkeme tutanağını yastığımın altında görünce haberi oldu. Uyuşturucu kullandığımı da öğrenince evlatlıktan beni reddetti" diye konuştu.

3 GÜN BOYUNCA YEMEK YİYEMEMİŞİM

Melike Y., "Geçen hafta evimin olduğu sokakta önümü kesti. Beni bir şekilde ikna ederek iş yerine götürdü. Tam üç gün boyunca beni iş yerinde alıkoydu. İlk önce tehdit etti sonra üç gün boyunca dayak attı bana. Ben her seferinde sakinleştirmeye çalıştım. Zorla bir cinsel ilişki istiyordu. İstemiyordum, kaçmaya çalışıyordum. Dudağıma defalarca yumruk vurdu. Suratıma su sıçradığını düşünüyordum. Lavaboya gidip aynanın karşısında geçtiğimde dudağımın patlattığını her yerimin kanlar içerisinde olduğunu gördüm.

Kendimi o halde görünce kendisine bağırdım. Bu sefer bağırdığım için saçımdan tutup kafamı lavabonun kapısına vurmaya başladı. Üç boyunca yemek yiyememiştim. Kendisine hiçbir şekilde karşı koyamadım. Daha sonra bir fırsatını bulup telefonumdan bir arkadaşıma yaşadıklarıma dair görüntü ve mesaj gönderdim. Arkadaşımda hemen durumu polise bildirmiş. O sırada ben yine bir fırsatını bulup iş yerinden kaçmıştım. Polis beni arayıp, bulunduğum yerden gelip beni aldı. Yaklaşık 4 saat boyunca ifade vermeye çalıştım. Su ve yemek yiyemediğimden dolayı rahatsızlandığım için üç kere ifadem yarıda kaldı" dedi.

ÇOCUĞUMU HEP UMUT OLARAK GÖRDÜM

18 yaşındaki belirten Melike Y., "Ama bu süreçte sapasağlam doğan bir oğlum vardı ve ben bunu düşünerek hayata tutundum. Çocuğumu benden habersiz alıp götürdüler. Benim istemediğim bir ismi oğluma verdiler. Ben kendi oğluma vereceğim ismi veremedim. Kendi açımdan baktığımda çocuğuma en yakışır ismin 'Umut' olduğunu gördüm. Çünkü ben çocuğumu hep umut olarak gördüm" şeklinde konuştu.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Kavun Çekirdeğinin Faydaları Neler?

Yaz aylarının en sevilen meyvelerinden kavunu yedikten sonra çekirdekl...

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanlar Ağızları Açık Bıraktı!

Define Ararken Bulduğu Sandıktan Çıkanlar Ağızları...

Rus kökenli bir adam defile bulmak için kazılara başladı. Toprağın met...

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sızan Kadın İntihar Etti

Cinsel İçerikli Görüntüleri İnternete Sızan Kadın...

Cinsel içerikli görüntüleri internete sızan Tiziana Cantone canına kıy...

İtfaiye Erinden Ağlatan Sözler

İtfaiye Erinden Ağlatan Sözler

Elazığ'da umke görevlisinin telefonla konuşup kurtardığı azize &c...

Jandarma Timleri Tarafından Yapılan Anne Ve Çocuğu Kurtarma Anları

Jandarma Timleri Tarafından Yapılan Anne Ve Çocuğu...

Jandarma arama kurtatma timi ekiplerinden 2 buçuk yaşındaki &cc...

Elazığ'dan Bu Sefer de Sıcak Görüntüler

Elazığ'dan Bu Sefer de Sıcak Görüntüler

6.8’liik depremle sarsılan elazığ’ın zor koşullarından sıc...

Murat Kurum: Riskli Ve Hasarlı Binalar İçin Kenstel Dönüşüm Başlatabiliriz

Murat Kurum: Riskli Ve Hasarlı Binalar İçin Kenste...

çevre ve şehircilik bakanı kurum: "elazığ'da 19 yıkılmış, 107 h...

Soylu: Göçük Altında İki Vatandaşımızın Sesini Duyduk

Soylu: Göçük Altında İki Vatandaşımızın Sesini Duy...

İçişleri bakanı süleyman soylu, deprem bölgesinde son...

Elazığ Depreminde Enkaz Altındaki Azize 17 Saat Sonra Kurtarıldı

Elazığ Depreminde Enkaz Altındaki Azize 17 Saat So...

Elazığ depreminin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ede...

Elazığ'da Enkazdan Bir Kişi Daha Çıkarıldı

Elazığ'da Enkazdan Bir Kişi Daha Çıkarıldı

Elazığ'ın mustafa paşa mahallesi'nde depremde yıkılan binanın enkazınd...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deprem Bölgesinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deprem Bölgesinde

Cumhurbaşkanı erdoğan, depremin meydana geldiği elazığ'a incelemelerde...

CNN TÜRK Muhabiri Fulya Öztürk Arama Kurtarma Çalışmaları Esnasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

CNN TÜRK Muhabiri Fulya Öztürk Arama Kurtarma Çalı...

Cnn türk muhabiri fulya öztürk, elazığ'da depremin ardı...

Elazığ'da Meydana Gelen Depremde Ölü Sayısı 21'e Yükseldi

Elazığ'da Meydana Gelen Depremde Ölü Sayısı 21'e Y...

Afad'dan elazığ'da gerçekleşen 6,8 büyüklüğü...

İçişleri Bakanı Soylu Depremdeki Ölü Sayısını Açıkladı

İçişleri Bakanı Soylu Depremdeki Ölü Sayısını Açık...

İçişleri bakanı süleyman soylu, elazığ'da depremle ilgili...

Doktor İle Hasta Yakını Arasında Geçen Diyalog Görenleri Şoke Etti!

Doktor İle Hasta Yakını Arasında Geçen Diyalog Gör...

Hasta yakını: benim babamın ayağı kesilecek. 100 kilometre yoldan geld...

Bin Yataklı Koronavirüs Hastanesi İnşaatı Başladı

Bin Yataklı Koronavirüs Hastanesi İnşaatı Başladı

Kentte 1000 yataklı koronavirüs hastanesi inşa edilmeye başladı.

Kocaeli'de Eş Zamanlı Dolandırıcılık Operasyonu! 47 Gözaltı

Kocaeli'de Eş Zamanlı Dolandırıcılık Operasyonu! 4...

Merkezi kocaeli olmak üzere 21 ilde düzenlenen dolandırıcılı...

Corona Virisünün Mikroskobik Görüntüleri Paylaşıldı

Corona Virisünün Mikroskobik Görüntüleri Paylaşıld...

çin'in wuhan kentinde ortaya çıkan ve 26 kişinin yaşamın...

YSK Yeni Başkanı Belli Oldu

YSK Yeni Başkanı Belli Oldu

Yüksek seçim kurulu başkanlığına, görev süresi d...

Peru'da Çukura Düşen Yakıt Tankeri Patladı

Peru'da Çukura Düşen Yakıt Tankeri Patladı

Peru'da bir yakıt tankeri yolda oluşan çukura düştü.

İsrail Polisi Mescid-i Aksa'yı Bastı! 13 Filistinli Gözaltında

İsrail Polisi Mescid-i Aksa'yı Bastı! 13 Filistinl...

İsrail polisi, işgal altındaki doğu kudüs'ün eski şehir b&ou...

Merkel'in Türk - Alman Üniversitesi Açılışı Sırasındaki Halleri Çok Konuşuldu

Merkel'in Türk - Alman Üniversitesi Açılışı Sırası...

Cumhurbaşkanı erdogan ile kurdale keserken heyecan yapan merkel, kesti...

Bu Geceyi de Sokakta Geçirecekler

Bu Geceyi de Sokakta Geçirecekler

Merkez üssü manisa'nın akhisar ilçesi musalar mahalle...

Meslek Seçimi Her Yaşta Zor

Meslek Seçimi Her Yaşta Zor

Meslek seçimi, sadece gelecekte nasıl bir işte çalışacağ...

Belediye Aracıyla Vicdansızlık

Belediye Aracıyla Vicdansızlık

Pendik belediyesi ise bu görüntüler üzerine bir m&...

Görenleri Şaşkına Çeviren Olay! Deprem mi Olacak?

Görenleri Şaşkına Çeviren Olay! Deprem mi Olacak?

Muğla'nın ula ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi...

Wuhan'da Yağmalama Başladı

Wuhan'da Yağmalama Başladı

çin'in wuhan şehrine giriş ve çıkışlar kapatıldı. şehir...

Plastik Atıkları Temizleyen Bir İnsan Değil! Masum Bir Kuğu

Plastik Atıkları Temizleyen Bir İnsan Değil! Masum...

Denizlerdeki plastik atığın oranını belirlemek son derece zor olsa da...

Halk Otobüsü Seyir Halindeyken Sürücü İle Yolcu Birbirine Girdi

Halk Otobüsü Seyir Halindeyken Sürücü İle Yolcu Bi...

Dün öğle saatlerinde, bahçelievler mahallesi ipekli m...

Beylikdüzü'nde Öğrenci Servisinde Yangın

Beylikdüzü'nde Öğrenci Servisinde Yangın

Olay saat 17.20 sıralarında beylikdüzü, d-100 karayolu edirn...