Süleyman Soylu'nun kuzeni kimdir, neden öldürüldü? Bakan Soylu ile ilgisi var mı? işte tüm detaylar

Trabzon'un Of ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sefa Dönmez, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni çıktı. fatih U. tarafından öldürülen Dönmez ile arasında nasıl bir sorun olduğu araştırılmaya başlandı. Soylu'nun kuzeninin silah ile öldürülmesi üzerine Bakan Süleyman Soylu'yla ilgisi olup olmadığı merak edildi. Peki, Soylu'nun kuzeninin katili yakalandı mı, Soylu'nun kuzeni neden öldü? İşte detaylar...

19.07.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-12:24) Süleyman Soylu'nun kuzeni kimdir, neden öldürüldü? Bakan Soylu ile ilgisi var mı? işte tüm detaylar

Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 5 el ateş edildiği ve hepsinin de Sefa Dönmez'e denk geldiği tespit edildi. Katil Fatih U. ile Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez arasında önceden sorun olduğu ve 'balıkçı damı' nedeniyle mahkemelik oldukları ortaya çıktı. 

Soylu'nun kuzeni tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı

Fatih U. ile Sefa Dönmez arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Fatih U. belinden çıkardığı silah ile Dönmez'e doğru 5 el ateş etti. Olay yerine çağrılan 122 Acil Servis olay anında Dönmez'e müdahale ederek Of Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Fakat doktorların tüm mücadelesine rağmen Sefa Dönmez vefat etti. 

Süleyman Soylu kuzeni

Katil adliyeye sevk edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeninin silah ile öldürüldüğü olay polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. Katil Fatih U. kendisi teslim olurken ekipler tarafından çelik yelek önlemi alınarak adliyeye sevk edildi. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal