Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ polemiğinde herkes saat 11.00'e odaklandı! Destek çevik kuvvet göreve çağrıldı.. Saat 11.00'de ne olacak?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında başlayan 'Soros' polemiği giderek büyümeye başladı. Özdağ, yaptığı bir açıklamada saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na gideceğini söylemesi sonrasında ortaya bir takım iddialar atıldı. Bu iddialardan bir tanesi de destek olarak çevik kuvvete haber verildiği ve bakanlığın etrafının çevik kuvvetle ablukaya alındığı yönündeydi. Peki, saat 11.00'de ne olacak?

06.05.2022-10:10 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-10:10) Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ polemiğinde herkes saat 11.00'e odaklandı! Destek çevik kuvvet göreve çağrıldı.. Saat 11.00'de ne olacak?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ arasında sığınmacılar üzerinden başlayan tartışma giderek büyümeye başladı. Bakan Soylu, katıldığı bir TV programında yapımcısının yakalanarak gözaltına alındığı ve daha sonra ifadesinin alınarak serbest bırakıldığı 'Sessiz İstila' isimli kısa film ile ilgili Ümit Özdağ'ın finansör açıklamalarına "Soros taktiğidir" şeklinde bir ifade kullanarak yanıt verdi.

Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ

Bakan Soylu'nun programda konuşması devam ederken hakkında ithamlarda bulunulan Zafer Partisi lideri Özdağ ise sosyal medya hesabında Bakan Soylu'ya cevaplar verdi. Özdağ, paylaaşmının birinde bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'na gideceğini söyledi.

Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ

İçişleri Bakanlığı'nda saat 11.00'de ne olacak?

Ümit Özdağ'ın bu açıklamalarının hemen ardında Ankara'da tüm gözler bugün İçişleri Bakanlığı önüne çevrildi. Zafer Partisi lideri Özdağ, sabah saatlerinden yaptığı yeni paylaşımda tekrar saat 11.00 detayına dikkat çekerken,i bakanlığın etrafını çevik kuvvet ekiplerinin ablukaya aldığını ve İstanbul'dan bile bakanlığın önüne çevik kuvvet ekiplerinin getirildiğini öne sürdü.

Ümit Özdağ

Diğer taraftan, Ümit Özdağ'ın açıklamasının yapıldığı dakikalarda Zafer Partisi resmi Twitter hesabı üzerinden de bir açıklama yapıldı ve genel başkanları Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na tek başına gideceği ve herhangi bir provokasyona neden olunmaması için de hiçbir partilinin bakanlığa gelmemesi istendi.

Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal