Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Sular Çekildi Sır Dolu Telefon Ortaya Çıktı

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) gaybubet evine yapılan ve 6 kişinin tutuklandığı operasyon sırasında evin balkonundan su dolu inşaat çukuruna atılan telefon, tonlarca su tahliye edilerek bulundu.

01.05.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-10:14) Sular Çekildi Sır Dolu Telefon Ortaya Çıktı

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) gaybubet evine yapılan ve 6 kişinin tutuklandığı operasyon sırasında evin balkonundan su dolu inşaat çukuruna atılan telefon, tonlarca su çukurdan tahliye edilerek bulundu. Yapılan inceleme sonrasında zanlılardan Murat Y.'e ait parmak izi telefonda çıktı fakat zanlı telefonun kendisine ait olduğunu kabul etmedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, FETÖ’ye yönelik istihbari çalışmaları sonucu olarak, Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde bulunan bir eve 11 Nisan akşamı operasyon düzenledi. Örgüt üyelerinin 'gaybubet evi' olarak isimlendirdiği hücre evinde Kamuran E., H.S., Murat Y., M.Ö., Ç.C. ve E.G. yakalandı.

TONLARCA SU TAHLİYE EDİLDİ

Operasyon sırasında polis eve girdiği anlarda bir kişinin balkondan aşağıya telefon attığını tespit etti. Olaydan hemen sonra polis telefonun gaybubet evinin yan tarafında bulunan inşaat kazısının su dolu alanına düştüğünü fark etti. Polis, belediyeden yardım isteyerek tonlarca suyu tahliye edip inşaat kazı alanında telefonu aramaya başladı. Polis, suların tahliye edilmesinden sonra telefonu çamur içine saplanmış halde buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı parmak izi çalışmaları sonrasında Murat Y. isimli zanlının parmak izine rastlandı.

İfadesi alınan Murat Y.'nin "Telefon benim değil. Evde bir ara elim değmiştir, telefonun kime ait olduğunu bilmiyorum" diye ifade verdiği bildirildi. Telefon, incelenmek üzere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Polis, telefonun Murat Y.'ye ait olduğunu ve üst düzey FETÖ üyeleri ile bu telefonla görüştüğünü, telefonun da Amerika Birleşik Devletleri’nden gönderildiği tahmini yapılıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;