21.05.2022-10:22 (Son Güncelleme:04.07.2022-16:22)


1

Chadil deffy adlı adam 10 sendir birlikte olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısını kayebetti. Genç adam nişanlsının evlenmeyi çok istediğini ifade etti ve cenaze töreninde ona gelinlik giydirip evlendi.



2

Sudan'da uygulanan kurala göre birliktelik yaşağınız kişi ile evlenmek zorundasınız. Sudanlı bir adam keçisiyle birliktelik yaşarken yakalandı ve bu nedenle onunla evlendirildi.



3

Hinditanda'da şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı. Hinsitan'da yaşayan bir kadın yılana aşık oldu. yılana aşık olan kadın 2000 bin kişilik bir düğün düzenlerken gerçek yılan yerine yılanın pirinçlerden yapılmış heykelini getirdi.



4

Bu adam uzun bir süre boyunca oynadığı oyun karakterine aşık oldu ve onunla 2009 yılında evlendi.



5

Erika adlı eski asker bir kadın Eiffel kulesi'ne aşık oldu ve onunla evlendi.



6

Hindistan'da yine farklı bir olay yaşandı. Tarlasına giren köpeği öldüren çift o günden sonra üzerlerinde bir lanet olduğuna inandı. Çift falcılara gitti ve bir köpekle evlen dedi. Çift falcıların lafı ile hareket etti ve köpekle evlendi. Adam cinsel bir şey beklemediğini söyledi.



7

Çinli lie ye narsist olduğunu ve bu nedenle yalnız olduğunu söyledi. yalnızlıktan sıkılan adam kendisiyle evlendi.



8

Cindy, 15 yıldır vakit geçirdiği yunus ile İsrail'de düzenledikleri bir törenle evlendi. cindy, düğünde yunusa bir kutu balık hediye etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr