Steven Caulker'dan Fenerbahçe Transferi İle İlgili Çarpıcı İtiraflar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transferiyle herkesi şaşırtan ve ardından resmi karşılaşmalarda süre alamadan Gaziantep'e transfer olan Steven Caulker'dan enteresan açıklamalar geldi.

12.10.2021-17:36 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-17:36) Steven Caulker'dan Fenerbahçe Transferi İle İlgili Çarpıcı İtiraflar!

Alanyaspor forması ile gösterdiği performans ile büyük bir beğeni toplayan Steven Caulker, Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından sözleşmesini uzatmamış ve serbest statüde yer almaya başlamıştı.

FENERBAHÇE BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Sezon öncesinde transfer döneminde adı sık sık Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Steven Caulker, imza parası konusundaki talebinin ardından Beşiktaş yerine Fenerbahçe'ye imza atan Steven Caulker için sarı lacivertli kulüpteki macerasI hiç istediği gibi geçmedi.

PEREİRA'NIN GELİŞİ ONA YARAMADI

Fenerbahçe kariyerinin ilk günlerinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Steven Caulker, takımın başına Vitor Pereira'nın geçmesi ile birlikte takımdaki yerini kaybetti.

CAULKER'IN YENİ ADRESİ GAZİANTEP OLDU

Transfer döneminde bir sonraki adresinin neresi olacağı büyük bir merak konusu haline gelen Steven Caulker, uzun süren görüşmelerin ardından Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile anlaşma sağlamayı başarmıştı.

Steven Caulker, tüm bu süreçte yaşadıklarını İskoç basınına anlattı. Tecrübeli futbolcu Steven Caulker, yapmış olduğu açıklamalarda ;

FENERBAHÇE TRANSFERİM ÇOK İRONİK

Geçen yıl Fenerbahçe'de Erol Bulut beni gerçekten istedi ancak kulüp transferi bitiremedi. Bu yaz ise transfer gerçekleşti ancak yeni teknik direktör beni istemedi. Bu gerçekten ironik.

İSKOÇ MİLLİ TAKIMI İLE GÖRÜŞTÜM

Fenerbahçe ile anlaştıktan sonra İskoçya Teknik Direktörü Clarke'ı aradım. Milli Takım konusunu ilk ağızdan duymak istedim. Bana açıkça defans oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi, saygı duydum. Clarke, daha sonra, koronavirüs nedeniyle Türkiye'ye gelerek beni izleyemediğini söyledi. Daha sonra gelip izleyebileceğini ancak şu noktada kararının net olduğunu belirtti. Bu konuda benim hiçbir kötü düşüncem yok. Bana karşı açık ve netti, benim istediğim de buydu. Futbol düşünceler oyunudur ve birçok teknik adam da beni beğenmeyebilir, aynı zamanda birçoğu da beğenebilir. Bu oyunun bir parçasıdır.

DEĞİŞİK BİR KARİYERİM OLDU

Değişik bir futbol kariyerim oldu. Bir ülkenin tarihinde yer alabilme ve onu harika üzerinde bulunabilir kılma fikri beni heyecanlandırıyor. Sierra Leone'yi de bu yüzden seçtim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal