Stephen King'in Romanı Beyazperdeye Uyarlanıyor

Amerikalı korku ve gerilim yazarı Stephen King'in 1999 yılında yayınlanan kitabı The Girl Who Loved Tom Gordon film oluyor.

01.05.2020-17:16 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-17:12)  Stephen King'in Romanı Beyazperdeye Uyarlanıyor
Amerikalı korku ve gerilim yazarı Stephen King'in 1999 tarihli romanı The Girl Who Loved Tom Gordon beyazperdeye uyarlanıyor.

I Am Not Okay With This'in senaristlerinden Christy Hall, ABD'de en çok satanlar listesine giren romanı uyarlamak için çalışmalara başladı.

Gerilim ağırlıklı roman, insanın doğa karşısındaki çaresizliğini, buna rağmen taşıdığı direnme gücünü gösteriyor.

Romanın konusu ise şöyle:

Dokuz yaşındaki Trisha McFarland, annesi ve abisiyle birlikte yaşamaktadır. Önceleri, boşanmış olan babası ve annesinin kavgalarından bunalan Trisha şimdi de, ergenlik bunalımı yaşayan abisinin annesiyle girdiği ağız dalaşlarına katlanmak durunundadır.

Haziran ayında bir pazar günü, annesi ve abisiyle ormanda yürüyüşe çıkar. Çişi gelen Trisha ailesinden ayrılıp ormanın içinde uygun bir yer aramaya başlar. Yeniden kavgaya başlayan annesi ve abisi ise Trisha'nın geride kaldığını farketmeyeceklerdir.

Yürüyüş patikasını bulamayan Trisha kaybolmuştur. Ormanın içinde bir dere bulur, umutla dereyi takip etmeye başlar. Trisha'ya umut veren tek şey walkmanidir. Taraftarı olduğu beyzbol takımı Red Sox'un maçlarını kısa sürelerle dinlemeye başlar. Takım oyuncularından Tom Gordon ile ilgili hayaller kurar.

Takip edildiğini hisseden Trisha açlıkla, yalnızlıkla ve ormandaki bilinmeyen şeyle mücadele edebilecek midir? Gerçekten takip altında mıdır ve ormandan kurtulmayı başarabilecek midir?
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal