07.10.2021-10:00 (Son Güncelleme:07.10.2021-10:19)


1

Şenol Güneş'ten A Milli Takım'ı devralan Alman teknik adam A Milli Takım'a yeni bir sistem getiriyor. Stefan Kuntz'un yeni getireceği sistemin ayrıntıları ortaya çıktı.



2

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz mesaisine çok hızlı başladı. Norveç ile oynanacak maç öncesi takımın başına geçen ve ilk antrenmanlarını yapan Alman teknik adamın antrenmandaki direktifleri büyük dikkat çekti. Alman teknik adamın milli takıma yeni bir sistem getireceği ortaya çıktı.



3

Şenol Güneş döneminde 4-2-3-1 oynayan A Milli Takım, saha için formasyonunda değişiklik yaptı. Alman teknik adam 4-3-3 sistemine geçti. Bu dizilişe uygun görmediği Okay Yokuşlu yerine Berkan Kutlu ile Berat Özdemir'i aday kadrosuna çağırdı. ''6 ve 8 numaralarımız hızlı olmalı, dikine oynamalı'' diyen Stefan Kuntz, Norveç maçına Taylan-Berkan-Ozan Tufan'dan oluşan üçlü ile orta sahaya çıkacak.



4

Alman teknik adam, yapılan idmanlarda geri pas yapan futbolcuları tatlı dil ile uyardı. Stefan Kuntz'un yaptığı açıklamada, "Zorunlu olmadıkça geriye doğru oynamayın" dediği aktarılıyor. Stefan Kuntz, özellikle orta saha futbolcularının kendi pozisyonlarını saha içinde öne doğru konumlandırmalarını düşünüyor.



5

Geçiş oyununa çok önem veren Stefan Kuntz'un, hücum hattında olan Burak Yılmaz'ı kenarlardan Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu tamamlayacak. "Ters toplarla Norveç'in dengesini bozacağız'' ifadelerini kullanan Kuntz'un rakipleri karşısında savunma yapmayacaklarını ve hücumu düşüneceklerini aktardı.



6

Teknik adamın A Milli Takım'a getirmek istediği sistem büyük dikkat çekti. Stefan Kuntz'un Norveç karşısında nasıl bir performans sergileyeceği çok merak ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR