Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi mi? 2024 Starbucks latte, white chocolate mocha, caramel macchiato kaç TL oldu?

Starbucks kahve fiyatlarının zamlandığı iddiası sonrası internet üzerinden Starbucks zamlı fiyatlar araştırmaları arttı. Peki Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi mi? 2024 Starbucks latte, white chocolate mocha, caramel macchiato kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar…

03.02.2024-17:08 - (Son Güncelleme: 03.02.2024-17:08)

Dünyanın en ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Şubat ayından itibaren geçerli olmak üzere kahve fiyatlarına zam uyguladığı iddiası gündem oldu. Sosyal medyada da paylaşılan fiyat listesinin ardından Starbucks’ın güncel kahve fiyatlarının ne kadar olduğu sorusu merak edildi. Peki Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi mi? 2024 Starbucks latte, white chocolate mocha, caramel macchiato kaç TL oldu? 

Starbucks kahve fiyatlarına zam geldi mi?

Son olarak Mayıs ayında ürünlerine yüzde 25 zam uygulayan Starbucks’ın Şubat 2024’ten itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zam yaptığı öğrenildi.

Starbucks

2024 Starbucks latte, white chocolate mocha, caramel macchiato kaç TL oldu? 

Yapılan zamların ardından Starbucks’ta en düşük fiyatlı içecek olan çayın fiyatı 35 TL’ye yükselirken bazı kahvelerin fiyatları 125 TL’ye kadar çıkıyor.

Golden Karamel adlı kahvenin en düşük fiyatı 105 TL’ye, Latte’nin en düşük fiyatı 74 TL’ye, White Chocolate Mocca’nın en düşük fiyatı ise 98 TL’ye yükseldi.

Fiyatlar bugün Starbucks şubelerinde uygulanmaya başlandı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal