Star TV Yalı Çapkını 61. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Star TV ekranlarında reyting rekorlarını kıran Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Yeni bölüm 1 Mart 2024 Cuma günü ekranlara gelecek. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte Yalı Çapkını 61. bölüm fragmanı…

01.03.2024-22:30 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-22:43)

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi başarılı isimlerin başrollerde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi 60. bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Star TV’nin en başarılı dizisi olarak görülen Yalı Çapkını’nın bu akşamki yeni bölümünde Ferit ve Seyran arasında yaşanan aşk rekabetinin daha da karmaşık hale geleceği görülüyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Ferit, Seyran'ın Akın ile yakınlaştığını öğrendiğinde, bu gerçeği kabullenmekte zorlanır. Seyran, babasının baskısı altında zorlu bir süreç geçirirken, bu sıkıntılı durumu aşma çabalarına devam eder. Hapishanede zor günler geçiren Orhan, Halis Ağa'nın desteğini alamayınca yalnız hisseder. Babasına yardım etmek isteyen Ferit ise çözüm yolları arar. 

Yalı Çapkını

Seyran, Ökkeş tarafından tehdit edilince, Orhan'ı kurtarmanın tek yolunun Suna'dan yardım istemek olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Ferit, Seyran ile yeni bir başlangıç yapma niyetindeyken, tüm hayallerini yıkacak bir an yaşar.

Yalı Çapkını yeni bölümü 1 Mart 2024 Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak. Aynı zamanda Yalı Çapkını 61. bölüm fragmanı da Star TV’de ekranlara gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal