Star TV Mesut Yar neden yok, ayrıldı mı?

Star TV’de her sabah haberleri izleyicilere aktaran sunucu Mesut Yar bir süredir ekranlarda görünmüyor. İzleyiciler Yar’ın neden programda olmadığını merak etmeye başladı. Birçok kişi Mesut Yar Star TV’de neden yok? Mesut Yar ayrıldı mı? Gibi sorulara yanıt arıyor.

29.03.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-14:24) Star TV Mesut Yar neden yok, ayrıldı mı?

Star TV ekranlarında sabah haberlerini sunan Mesut Yar bir süredir ekranlarda görünmedi. Yar’ın yokluğunun nedenini merak eden izleyiciler konuyu gündeme getirerek cevap aramaya başladı. 20 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Star TV ekranlarında sabah haberlerini sunan Mesut Yar’ın yokluğu merak konusu oldu. Gazeteci ve sunucu kimliğine sahip olan Yar’ın ekranlarda olmaması Star TV’den ayrıldı mı sorularını gündeme getirdi

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Mesut Yar, merak edilen soruları yanıtladı. Mesut Yar, dizindeki rahatsızlığın artması sebebiyle ekranlarda olamadığını söyledi. Yar’ın, tedavisinin ardından ekranlara dönmesi bekleniyor.

Mesut yar

Mesut Yar kimdir?

Mesut Yar, 18 Nisan 1967 yılında İstanbul’da doğru. Üniversite öğrenimini, İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi Bölümü’nde tamamladı. Mesut Yar, yine İstanbul Üniversitesi’nde müzecilik ihtisası yaptı. 1985 yılında stajyer muhabir olarak gazeteciliğe başlayan Mesut Yar; Hürriyet, Sabah ve Posta gazetelerinde muhabirlik ve editörlük yaptı, köşe yazıları yazdı.

Meslekte ilerleyen Mesut Yar, 1994 yılında, kurucularından biri olduğu Kanal E’de Türkiye’nin ilk ihtisas Talk Show programı olan By Night’tı yaptı. Kariyerine televizyonculuk alanında devam eden Yar; Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine 5 ve ATV ulusal yayın yapan birçok kanalda görev aldı. Bu kanallarda yapımcılık ve sunuculuk gibi görevleri üstlenen Yar, başarısıyla adından söz ettirmeye devam etti. Kanal 1, ATV Avrupa ve Türkçe TV kanallarında Genel Müdür koltuğunda oturan Mesut Yar, edebiyat alanına da yöneldi. Şiir, hikaye ve röportaj kitapları bulunan Mesut Yar, Posta gazetesinde yer alan ‘Televizyon Hatası’ isimli köşesinde, televizyon eleştiri konulu yazıları yayımlamaya devam ediyor. 2011 yılında CNN Türk ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘Burada Laf Çok’ isimli programını 2016 yılında Kanal D’ye taşıdı. Mesut Yar, Star TV ve NTV kanallarında ‘Mesut Yar ile Bugün’ isimli programı sunmaya devam etmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal