SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjdeli haber! 750 lira ek ödeme hesaplara geçiyor

Kamu bankası olarak hizmetlerine devam eden Ziraat Bankası, yeni dönem içinde herkesin yanında olduğu gibi emeklilere de desteğini sürdürüyor. Enflasyona karşın emekli vatandaşların yanında olacağını duyuran Ziraat Bankası, müşterilerine 750 liraya varan ek ödeme gerçekleştirileceğini bildirdi.

22.05.2022-20:00 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-20:00) SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjdeli haber! 750 lira ek ödeme hesaplara geçiyor

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz herkesi çok fazla etkilerken, bu durumdan en çok emekli vatandaşlar yara aldı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası bankalar kendi içlerinde farklı kampanyalar yaparak emekli vatandaşların yanında olmaya çalıştı. Bu bankalardan biri de kamu bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası oldu.

Bankadan yapılan bir açıklamada yeni dönemde emekli vatandaşlara olan desteklerinin devam edeceği bildirilirken, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerine özel bir kampanya başlatıldığı duyuruldu. Emekli vatandaşlar için hazırlanan ve üç ayrı başlık dahilinde sunulan destek paketini açıklayan Ziraat Bankası'nın paketi içeriğine dair ayrıntıları da netleşmeye başladı. Geliştirilen destek paketlerinin içeriğinde hem nakit ödeme hem ihtiyaç kredisi hem de konut kredi hizmeti bulunuyor. İlgili hizmetlere ilişkin tüm ayrıntıların paylaşıldığı açıklamada Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilerine promosyon desteği yoğun ilgi gördü.

SSK, Bağkur ve memur emeklilerine 750 lira ek ödeme

SSK, Bağkur ve memur emeklilerine 750 lira ek ödeme

Ziraat Bankası, 2022 yılında girildikten hemen sonra emekli vatandaşlar için hazırladığı promosyon kampanyasını duyurusunu yapmıştı. Kampanyaya katılım beklenilenden fazla olunca, kampanyanın devamına karar verildi ve konuyla ilgili duyurulan banka yetkilileri tarafından yinelendi. Bankadan yapılan duyuruda yeni dönem içinde emekli maaşlarını bankaya taşıyan ve taşınan hesapta 3 yıl boyunca kalma sözü veren tüm yeni müşterilere, ek ödeme yapılacağı bildirildi. 

Ziraat Bankası'nın promosyon destek paketinde maaşlara göre ödenecek olan promosyon tutarlarını şu şekilde açıklandı: 

- Emekli maaşı 1.499 TL ve altı olan emekli vatandaşlara 500 TL 

- Emekli maaşı 1.500- 2.499 TL arasında olan emekli vatandaşlara: 625 TL 

- Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri olan emekli vatandaşlara 750 TL ek ödeme yapılacak.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere özel konut kredi destek paketi

Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara özel olarak hazırlanan konut kredisi destek paketi de büyük ilgi gördü. Ev sahibi olmak isteyen fakat bu isteğini bir türlü gerçekleştiremeyen emekli vatandaşlara konut kredisi ile ilgili hizmetini devam ettiren Ziraat Bankası, ilgili hizmetinin örnek hesaplama tablosunu da şöyle açıkladı: 

-Kredi tutarı: 100.000 TL - Vade sayısı: 120 ay - Faiz oranı: Yüzde 1,29 - Taksit tutarı:1.642,87 TL 

Bankanın hizmete açtığı emekli ihtiyaç kredisi kampanyasında vade sayısı azami 36 ay olarak belirlenirken hizmetin faiz oranı ise yüzde 1,55'ten başlatıldı. Bu veriler kapsamında kullanılacak olan 20 bin TL'lik kredinin aylık olarak ger ödemesi ise 767,12 TL şeklinde hesaplandı. 

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal