Sri Lanka'daki Terör Saldırısından Sonra Ülkedeki Müslümanlar Tedirgin

New York Times, Sri Lanka'da kiliselere ve otellere düzenlenen terör saldırılarını DEAŞ'ın üstlenmesinden sonra, ülkedeki Müslümanlar'ın kendilerini güvende hissetmediklerini belirtiyor.

25.04.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-13:33) Sri Lanka'daki Terör Saldırısından Sonra Ülkedeki Müslümanlar Tedirgin

Sri Lanka'da Paskalya ayini esnasında kilise ve otellerde gerçekleştirilen terör saldırılarını terör örgütü DEAŞ'ın üstlenmesinden sonra, ülkedeki Müslümanların kendilerini güvende hissetmediği ve bir kaç Hristiyanın Müslümanlara saldırdığı bildirildi.

Amerikan New York Times gazetesi, Sri Lanka'da 359 kişinin hayatına mal olan terör saldırılarından sonra Müslümanların hedef alındığını yazdı. 

MÜSLÜMANLAR HEDEF HALİNE GELDİ

Paskalya ayini esnasında saldırıların hedefi olan kiliselerden birinin yer aldığı Negombo şehrindeki Müslümanlarla görüşen New York Times muhabirleri, buradaki Müslümanların nasıl hedef haline dönüştüğünü yazdı.

MÜSLÜMAN BABA VE ÇOCUKLARINI DÖVDÜLER

Pakistan'dan Sri Lanka'ya göç eden Auranzeb Zabi, terör örgütü DEAŞ'ın saldırıların sorumluluğunu üstlenmesinden sonra bir Hristiyan grubun kendisini ve iki çocuğunu darp ettiğini belirti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal