Squid Game Oluyor 45 Milyon Dolarlık yarışmasına başvuru nasıl yapılır? Squid Game yarışması gerçek oldu!

Dünyayı kasıp kavuran Squid Game dizisi artık gerçek oluyor. Yayınlanan duyuruda yarışmaya gerçek kişilerin alınacağı ve başvuruların başladığı ifadelerine yer erildi. İşte haberin detayları…

15.06.2022-00:30 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-00:30) Squid Game Oluyor 45 Milyon Dolarlık yarışmasına başvuru nasıl yapılır? Squid Game yarışması gerçek oldu!

Geçtiğimiz yıl birçok kişi tarafından izlenen ve tüm dünyayı etkisi altına alan Squid Game rüzgarı, milyonlarca kişinin dikkatini çeken bir yapım oldu. Konusuyla oldukça dikkat çeken dizinin ikinci sezonun gelip gelmeyeceği araştırmaları yapılırken ikinci sezon haberi verildi. Squid Game’den bir açıklama daha yapıldı. İşte yapılan o açıklamanın detayları…

Netflix'te en çok izlenen yapımlardan oldu

Dijital dizi film platformu olan Netflix birbirinden güzel yapımları ekranlara taşımaya devam ediyor. Platformda en çok izlenen dizilerden biri olan Squid Game dizisinin ikinci sezon haberi meraklıları ile paylaşıldı. İkinci sezon için onay alırken dizi de bir gelişme daha yaşandı.

Squid Game

Squid Game gerçek oluyor

Yapılan son dakika açıklaması ile Squid Game oyunun gerçeğe dönüştüğü açıklaması yapıldı. Yarışmaya toplamda 456 kişinin alınacağı söylenirken başvurularında başladığı açıklaması yapıldı. Reality şov olarak ekrana gelecek olan yarışmanın adı ise Squid Game The Challange olarak belirlendi. Yarışma programına ise toplamda 456 adet yarışmacı yer alırken kazan ise büyük ödülün sahibi olacak.

Büyük ödül 4.56 milyon Dolar

Yarışmaya katılan yarışmacılar birbiri ile yarışırken kazanan yarışmacı ise toplamda 4.56 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacak. Ancak dizi de konu itibariyle yarışmacıların öldüğünü gördük. Yarışmanın nasıl olacağı en çok merak edilen konulardan biri oldu. Tabi ki de yarışma da kimse zarar görmeyecek. Yarışmanın katılımcıları fazlasıyla zorlayacağı ve kazanmak için çok çaba göstermeleri gerektiği açıklaması yapıldı. Yarışmayı kazanan kişi ise bu kadar çabanın üzerine büyük ödülün sahibi olacak.

Squid Game Gerçek Oluyor

Dünyanın her tarafından başvuru alınıyor

Yapılan son dakika açıklaması ile Squid Game yarışmasının gerçeğe dönüşeceği haberi gündeme bomba gibi düştü. Birçok kişi heyecanlanırken başvuruların dünyanın her yerinden yapılabileceği söylendi. Yarışmaya katılmak isteyen kişilerin İngilizce bilmesi gerekmektedir. Yarışma başvurusu için yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Reality TV tarihindeki en büyük oyuncu kadrosuna sahip 456 gerçek oyuncu, 4,56 milyon dolarlık hayat değiştiren nakit ödülün peşinde oyuna girecek. Squid Game'i kazanmak için gerekenlere sahip misiniz? Bu tur için Front Man, dünyanın herhangi bir yerinden İngilizce konuşanlar arıyor. Bahisler yüksek, ancak bu oyunda en kötü kader eve eli boş dönmek."

Yarışma başvurusu yapmak isteyen kişiler https://www.squidgamecasting.com adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular bugün başladı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal