Spora Kovid-19 Engeli

Dünyayı etkisi altına alan Kovid-19, spor müsabakalarına yine engel oldu. İspanya’da basketbol ve futbolda ortaya çıkan tanılardan sebep, birer maç ileri tarihe ertelendi.

18.10.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 18.10.2020-16:38) Spora Kovid-19 Engeli

Yeni tip koronavirüs vaka sayılarının artması ile ertelenen fakat daha sonra tekrar başlayan spor müsabakalarını erteleme durumları yaşabiliyor. İspanya’da sporcularda Kovid-19 çıktığı için basketbol ve futbolda birer maç ertelendi. 

İspanya’da bugün, 1. Basketbol Liginde olması beklenen Bilbao Basket-Real Madrid maçı, Real Madrid’in basketbolcusu Fabien Causeur’un test sonucu Kovid-19 çıkınca, maç tarihi ileri bir tarihe alındı. 

Real Madrid’in 4 Ekim’de oynanacak lig maçı da, deplasmanda Herbalife Gran Canaria ile karşı karşıya gelmesi gereken Kanarya Adaları takımındaki bir sporcuda yeni tip koronavirüs tespit edilmesi nedeniyle erteleme yaşanmıştı. İspanyol futbolunda Kovid-19 nedeniyle erteleme yaşanan ilk maç ise 2. Lig’deki Alcorcon-Ponferradina olmuştu.

Alcorcon’da 4 futbolcunun Kovid-19 testinin pozitif neticelenmesiyle, bugün gerçekleşecek olan maç için de erteleme kararı alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal