Nuri Şahin Şehitlerimize Rahmet Diledi! Irkçı Almanlar Nuri'yi Linç Etti

Borussia Dortmund'da top koşturan yıldız oyuncu Nuri Şahin, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda hakka koşan kahraman şehitlerimiz için sosyal medya üzerinden rahmet mesajı paylaştı. Irkçı Almanlar ise bu durumu kabullenemedi.

03.03.2018-13:48 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-14:06) Nuri Şahin Şehitlerimize Rahmet Diledi! Irkçı Almanlar Nuri'yi Linç Etti

Alman ekiplerinden Borussia Dortmund'un formasını terleten Nuri Şahin'e karşı yapılan alçak karalama kampanyası, Almanya'nın Türkiye ve Türk insanına duyduğu nefreti yeniden tüm dünyaya gösterdi.

Dortmund'un yıldızı Nuri Şahin "Afrin'de yaşamını yitiren kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun, geride kalanlara Allah dayanma gücü versin" şeklinde paylaşım yaparak terörden arındırma operasyonu olan Zeytin Dalı harekatına destek oldu.

Bu durumu kabullenemeyen teröristler ve terörist sevici Almanya'daki ırkçılar, Bundesliga'da başarıyla futbol oynayan Şahin'e hakaret dolu mesajlar yolladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal