Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Gomis, Fetö'cülerin Tuzağına Düşmedi

Bafétimbi Gomis, Fransız televizyonunda FETÖ'cü Hakan Şükür'le ilgili sorulan soruda tuzağa düşmedi, "Galatasaray'da en büyük efsane Fatih Terim." dedi.

05.03.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 05.03.2018-16:45) Gomis, Fetö'cülerin Tuzağına Düşmedi

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Gomis, Fransa'da beIN Sports'a konuk oldu...

Gomis, "Galatasaray'a alışmam çok zor olmadı, biz Afrika kökenliler ilgi görmeyi çok severiz ve karşılığını vermek için can atarız. oldukça iyi ağırlandım. 23 maçta 24 gol atmanın ligin seviyesiyle alakası yok. Süper Lig'de bunu yapan yabancı oyuncu yok. Gelirken 25 gol hedefi koydum. Başardım ama 10 hafta daha var, daha çok gol atmalıyım. Dünya Kupası'na gitmek ne hayal ne gerçek. Hedefim önce Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak.

"EN BÜYÜK EFSANE FATİH TERİM"

Fenerbahçe ile oynadığımız derbi öncesinde, tüylerim diken diken oldu resmen. O gün takım halinde, taraftarların seviyesinde olamadık. 36 yaşından sonra da oynayabilirim. Kulüp isterse sözleşmeyi uzatıp kendimi Galatsaray'a adarım" dedi.

FETÖ'CÜ HAKAN ŞÜKÜR SORUSUNDA TUZAĞA DÜŞMEDİ

"Türkiye'de Galatasaray taraftarının gözünde yarı tanrı gibi olan Hakan Şükür'e nazaran taraftarın gözünde kendi yerini nasıl görüyorsun?" sorusunu, "Galatasaray taraftarlarının gözünde en büyük ismin Teknik Direktör Fatih Terim olduğunu düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;