Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Galatasaray Derbisinde Volkan Demirel Yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupada Beşiktaş'la oynanan maçta kırmızı kart gören Volkan Demirel'i, kritik Galatasaray derbisinde oynatmayacak.

06.03.2018-16:03 - (Son Güncelleme: 06.03.2018-15:58) Galatasaray Derbisinde Volkan Demirel Yok

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe şampiyonluk yolunda en zorlu maçına Galatasaray karşısında çıkacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, derbi havalarını en çok yaşayan isim olan Volkan Demirel'i bu maçta kesecek.

VOLKAN DEMİREL'İN BU SEZON OYNAMASI İMKANSIZ

Beşiktaş'la oynanan kupa maçında kırmızı kartla oyundan atılan Volkan Demirel'i ligde 3-2 yenildikleri Akhisar maçından sonra çok sert bir şekilde eleştiren Kocaman, tecrübeli file bekçisine bir daha forma vermeyi düşünmüyor.

Volkan Demirel'in kupada atılmasıyla ilgili, "Volkan'ın maç içinde yaptıklarını anlamak ve anlamlandırmak çok zor. Fırat Aydınus'un bizim lehimize verdiği tek olumlu karar, Volkan'ı daha önce atmamasıydı. Takım kaptanı, anlayamıyorum, çok yazık." şeklinde konuşan Kocaman, Volkan Demirel'i sildi.

Sezonun ilk yarısında TT Stadı'nda oynanan maçta Kameni'ye şans veren Kocaman, Kadıköy'de de kesin olarak Kameni'yi oynatacak.

DERBİLERDE KAMENİ OYNADI

Öte yandan Aykut Kocaman ligde oynanan G.Saray ve iki Beşiktaş derbisinde Kameni'ye şans verdi. Tecrübeli teknik adam sarı-kırmızılılara karşı da Kamerunlu kaleciyi tercih edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;