Spor Toto 1. Lig 23. Hafta: Abalı Denizlispor - Osmanlıspor / Maç Önü

Spor Toto 1. Lig'de ilk 2 sırada bulunan Abalı Denizlispor ile Osmanlıspor, 24 Şubat Pazar günü Denizli'de karşı karşıya gelecek.

23.02.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 23.02.2019-14:11) Spor Toto 1. Lig 23. Hafta: Abalı Denizlispor - Osmanlıspor / Maç Önü

Spor Toto 1. Lig'de ilk 2 sırada bulunan Abalı Denizlispor ile Osmanlıspor, 24 Şubat Pazar günü Denizli'de karşı karşıya gelecek.

Ligde 23. haftaya 47 puanla lider başlayan Abalı Denizlispor, yarın 44 puan ve averajla 2. sıradaki Osmanlıspor'u misafir edecek.

İlk yarıda rakibini 2-0 yenen Abalı Denizlispor, Osmanlıspor'u mağlup edip puan farkını açmak için yarışacak.

Ligde 14 maçtır hiç yenilmeyen yeşil-siyahlı ekip, yarınki maçta da yenilmezse Altınordu'yu geçip bu sezon ligde en uzun yenilmezlik serisini elde eden takım olacak.

Geçen hafta Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek galibiyet serisini 9 maça çıkaran ve Gençlerbirliği'nin 8 müsabakalık performansını geride bırakan Osmanlıspor da rakibini yenip zirveye ulaşmak niyetinde.

Sezona Denizlispor'da başlayan fakat daha sonra takımla yollarını ayıran Osman Özköylü, yarın eski takımına karşı oynayacak.

Denizli Atatürk Stadı'nda düzenlenecek olan maça saat 16.00'da start verilecek. Maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal