Zlatan’dan Ülkesine Tam Destek!

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası’nı yerinde takip eden İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, ülkesinin takımı hakkında övgü dolu sözler kullandı.

29.06.2018-15:04 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-15:01) Zlatan’dan Ülkesine Tam Destek!

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nı yerinde takip eden yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli Takımı hakkında övgü dolu ifadeler sarf etti.

Almanya, Meksika ve Güney Kore’nin bulunduğu F grubundan lider olarak son 16 turuna kalan İsveç hakkında görüşleri istenen İsveçli yıldız bu durumun olağanüstü olduğunu belirtti.

Dünya Kupası’ndan önce ülkesinin başarılı olacağını söylediğini vurgulayan 36 yaşındaki golcü, "Dünya Kupası'ndan önce belirttiğim gibi İsveç daha da ileri gidecek, belki de şampiyon olacak. İsveç ile kim oynarsa işlerinin zor olduğunu söylemek mümkün, diğer takımlar da bunun farkında. Şimdi de İsviçre ile karşılaşacaklar. Grupta Avrupa ülkesi olmayan iki ekibe karşı oynayıp galip geldiler ve Avrupa ülkesi olan Almanya'ya mağlup oldular ancak bunun fazla bir önemi yok. Burada elimde İsveç bayrağıyla geziyorum. Dünya Kupası'na sponsorum dolayısıyla geldim ve çok çalıştım. Daha önce tanışmadığım birçok kişiyle tanıştım. Stadyumların dışında taraftarlarla bir araya geldim. Dünyanın her yerinden farklı bayraklar ve renklerle dolaşan taraftarları beraber görmek harika bir duygu. Dünya Kupası'nın ne kadar büyük bir organizasyon olduğunu görüyorsunuz. Organizasyon da çok iyi gidiyor, Rusları kutlamak gerek." ifadelerini kullandı.

Grubunu lider bitiren İsveç, son 16 turunda İsviçre ile kozlarını paylaşacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal