Yıldırım Demirören: Finalde Futbol Festivali Yaşatacağız

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) hazırladığı maç günü kitabında yazısı yayımlanan TFF Başkanı Demirören, önemli mesajlar verdi.

08.05.2018-15:37 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-15:34) Yıldırım Demirören: Finalde Futbol Festivali Yaşatacağız

Demirören, 240 takımın yarıştığı 56. Türkiye Kupası'nda sezonun Fenerbahçe - Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasıyla sona ereceğini belirterek şu ifadeleri kaydetti:

"Her sezonun değeri bizim için farklı fakat bu sezonun finalinin tarihteki yeri daha da ayrı olacak. Çünkü bu sezonki finali Diyarbakır'da, Türk futbolunun en yeni stadında oynayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük gayretleri ile son 5 senede Türkiye, pek çok modern stada kavuştu. Kendilerine bu vesileyle bir defa daha teşekkür ederken, genç stadlarımızın bize UEFA EURO 2024 ev sahipliği kapılarını da açacağına inancımız tam. Diyarbakır'da oynayacağımız final müsabakasında bizlere çok önemli bir görev düşüyor. O da 'tek ses, tek yürek' olmak, buradan bütün dünyaya birlik ve beraberliğimizi tüm gücümüzle göstermek. Finalde yaşatacağımız futbol festivali ile Türkiye’nin her bölgesinin ne denli güvenli olduğunu dünyaya haykırma şansını kaçırmayacağımızdan eminim."

Kupanın sponsoru Ziraat Bankası ve yayıncı kuruluşu Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkürlerini ileten Demirören, "Doyumsuz Türkiye Kupası heyecanını yıllarca bizimle paylaşmalarını dilerim. Finale çıkan Fenerbahçe ve Teleset Mobilya Akhisarspor takımlarımıza bu anlamlı finalde başarılar diliyor, Ziraat Türkiye Kupası'nın şölen havasında oynanmasını temenni ediyorum. Tüm futbolseverlere iyi seyirler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal