Yeni Malatyaspor - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Şimdi ise Yeni Malatyaspor evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor, evinde Galatasaray'ı konuk edecek. Tüm merak edilenler haberimizde.

23.04.2019-19:57 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-19:51) Yeni Malatyaspor - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? 

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor. Yarı final mücadelelerinin ikinci ayağı yaklaşırken, Yeni Malatyaspor - Galatasaray mücadelesi büyük bir heyecanla bekleniyor. Bir yandan da internette maçın tarihi, hangi gün ve saat kaçta olduğu araştırılıyor.

Peki Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman? Şifresiz kanaldan yayınlanacak mı? Saat kaçta? Malatya - GS maçı hangi gün? İşte tüm detaylar...

EVKUR YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ GÜN?

Bu sezon 57. kez düzenlenen kupanın yarı final rövanşında, 25 Nisan Perşembe günü Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

RÖVANŞ MAÇLARI PROGRAMI

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray 0-0'ın rövanşını Malatya'da oynayacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarının programı şöyle:

24 Nisan Çarşamba:

20.00 Akhisarspor-Ümraniyespor 

25 Nisan Perşembe:

20.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray 

YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor arasındaki mücadele 25 Nisan Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak. Zorlu maç Aspor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal