Yaza Damga Vuracak Transferi Suarez Açıkladı!

Barcelona’nın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, takımının Atletico Madrid forması giyen Antoine Griezmann’ı transfer ettiğini ağzından kaçırdı.

05.05.2018-17:44 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-17:20) Yaza Damga Vuracak Transferi Suarez Açıkladı!

Luis Suarez, İspanyol devi Barcelona'nın uzun zamandır transfer listesinde yer alan Atletico Madrid’in Fransız forveti Greizmann hakkında açıklamalarda bulundu.

Ülkesinde Radyo Rincon'a açıklamalar yapan yıldız futbolcu, "Kulübe Griezmann, Ousmane Dembele ve Philippe Coutinho gibi kaliteli futbolcuların katılması harika bir şey" ifadesini kullanarak takımı Barcelona’nın yaz transfer döneminde golcü oyuncuyu kadrosuna katacağını ağzından kaçırdı.

Fransız yıldız hakkında övgü dolu açıklamalarda bulunan Suarez, "Griezmann, yıllardır yüksek seviyede oynuyor. Atletico Madrid gibi bir takıma hücumda liderlik yapıyor ancak dünyadaki en iyi kupayı kazanmak istiyorsa Barcelona'ya gelmeli, burada iyi karşılanacak." değerlendirmesinde bulundu.

Fransız golcü Greizmann, Atletico Madrid forması ile oynadığı 46 maçta 27 kez fileleri havalandırırken 14 de asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal