Volkan Demirel'den Taraftarlara Sitem!

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Bursaspor'a karşı 2-1 kazanılan karşılaşmada kendilerini protesto eden ve Bursaspor forması giyen eski futbolcuları Sow lehine tezahürat yapan taraftarlara sitem etti.

07.05.2018-09:35 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-09:21) Volkan Demirel'den Taraftarlara Sitem!

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Bursaspor’u 2-1 yenen Fenerbahçe’de takım kaptanı Volkan Demirel, sarı lacivertli taraftarlara sitemde bulundu.

Bursaspor karşılaşmasında sarı lacivertli taraftarlar bazı oyuncuları ıslıklamış ve eski oyuncuları Moussa Sow lehine tezahüratlarda bulunmuştu. Bu duruma birçok Fenerbahçeli futbolcu da tepki göstermişti.

Deneyimli eldiven Volkan Demirel, taraftarın gösterdiği protestolara adeta isyan eden isimlerden biri oldu. Demirel, "Benden çok Sow'u kimse sevemez" derken, "Zor bir karşılaşma değil fakat biz zorlaştırıyoruz. Birlik içinde olmamız lazım. Bazı arkadaşlarımız 12-13 kilometre koşmuş ama taraftarımız maç bitiminde halen Sow tezahüratı yapıyor. Onlara yüz kere, bin kere yalvarıyorum; maç esnasında tepki göstermeyin, maç bitince zaten her şey olur. Biz taraftarımız mutlu olsun, sevinsin diye mücadele ortaya koyuyoruz. Beni sevmeyin, ıslıklayın, yuhalayın fakat bu formayı giyen herkese saygı gösterin. Herkes mücadele veriyor, savaşıyor. Ortak noktamız Fenerbahçe'nin başarısı" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal