Veli Çetin İmzayı Attı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yılport Samsunspor, Veli Çetin ile sözleşmeye imza attı.

16.01.2020-17:49 - (Son Güncelleme: 16.01.2020-17:50) Veli Çetin İmzayı Attı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yılport Samsunspor, Göztepe'den aldığı Veli Çetin'le 1,5 senelik resmi sözleşmeye imza attı.

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde, yeterince tecrübeli bir futbolcuyu takıma katmanın sevincini yaşadıklarını aktardı.

Deneyimli futbolcunun alt liglerde şampiyonluk gördüğünü anımsatan Aztopal, "Yılport Samsunspor'un hedefine ulaşmasında Veli Çetin büyük katkı sağlayacak. Takımımızın defans bölgesini Veli ile güçlendirdik. Bu yıl şampiyon olarak 1. Lig'e, ardından Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Bu çerçevede devre arasında 5 önemli oyuncu transfer ettik. Yılport Samsunspor'un güçlenen kadrosu ile hedefine ulaşacağına inancımız tam." ifadelerini kullandı.

Veli Çetin ise Yılport Samsunspor'a şampiyonluk kazanmak için transfer olduğunu belirterek, "Yılport Samsunspor, Süper Lig'i hak eden bir takım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Takımda tanıdığım arkadaşlarım olduğun için uyum sorununu hızlı şekilde aşacağıma inanıyorum." sözlerini dile getirdi..

Açıklamaların sonrasında Veli, kendisini 1,5 seneliğine Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal