Valbuena’nın Sözleri Kafaları Karıştırdı! Ülkesine Mi Dönüyor?

Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı gelecek sezon ülkesine dönebilir…

06.06.2018-14:43 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-14:41) Valbuena’nın Sözleri Kafaları Karıştırdı! Ülkesine Mi Dönüyor?

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamaması nedeniyle mutsuz olduğunu ifade eden Mathieu Valbuena'nın, ülkesi Fransa'nın köklü takımlarından St.Etienne'in yaptığı teklife olumlu yaklaştığı belirtildi.

Kısa süre önce Fransa’nın en prestijli gazetelerinden L'Equipe’in haberinde St.Etienne'in Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Valbuena ile görüştüğü ve kendisine talip olduğunu, yıldız futbolcunun yıllık ücretinin Fransızlara fazla geldiğini ancak Valbuena’nın yıllık ücretinde indirime gideceği yer almıştı.

Fransız basını bugün de Valbuena'nın bir sözünü, manşetlerine taşıdı.

Fransız basın mensuplarının, "Fransa'ya dönüyor musun?" sorusuna tecrübeli oyuncunun, "Neden olmasın? Gelecekte beni nelerin beklediğini hep birlikte göreceğiz." yanıtını verdiği kaydedildi.

33 yaşındaki yıldızın menajeri Jean-Pierre Bernes ise, "Valbuena bu oyuna tutkuyla bağlı ve her zaman sahanın önemli bir aktörü olmak istiyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında 1.5 milyon euro karşılığında kadrousuna kattığı Valbuena için 1-2 milyon euro aralığında bir bonservis bedeli talep edeceği, St. Etienne'in de bu rakamı ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal