Usain Bolt’a Transfer Teklifi!

Profesyonel futbolcu olmak isteyen ve Avustralya Ligi takımı Central Coast Mariners tarafından denemeye alınan olimpiyat madalyalı eski atlet Usain Bolt’a teklif geldi.

16.10.2018-12:44 - (Son Güncelleme: 16.10.2018-12:42) Usain Bolt’a Transfer Teklifi!

Malta Ligi ekiplerinden Valletta, profesyonel futbolcu olmak isteyen Jamaikalı eski atlet Usain Bolt'a iki yıllık kontrat önerdi.

Profesyonel atletizm kariyerine son vermesi sonrasında futbola yönelen Jamaikalı eski sporcu Usain Bolt'a, Malta Ligi ekibi Valletta'dan profesyonel sözleşme teklifi aldı.

Kulübün yöneticilerinden Ghasston Slimen, ABD basınına açıklamada bulunurken, Bolt'a iki yıllık profesyonel kontrat teklif ettiklerini ifade ederek, "Şampiyonlar, Valletta'da her zaman mutlulukla karşılanır. Kendisine teklifimizi yaptık ve bekliyoruz. İmkansız diye bir alternatif yoktur." dedi.

Ağustos ayından beri Avustralya'nın Central Coast Mariners takımında idmanlara çıkan ve deneme süresi hala devam eden Bolt'un menajeri Tony Rallis ise Bolt’a yapılan teklifin değerlendirme aşamasında olduğunu bildirdi.

32 yaşındaki sporcu, geçtiğimiz hafta, takımının Macarthur South West'i 4-0 yendiği hazırlık maçında iki gol kaydetmişti. Erkekler 100 metre (9.58 saniye) ve 200 metre (19.19) dünya rekorlarının sahibi Bolt’un bu rekorları henüz kırılamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal