Ümit Özat: Hedefimize Ulaşacağız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Ümraniyespor galibiyetinin ardından, “Önümüzde 6’sı lig, 3’ü play-off olmak üzere 9 final maçı var. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yaparak başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

11.04.2019-22:49 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-22:38) Ümit Özat: Hedefimize Ulaşacağız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Ümraniyespor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Özat, ilk yarıda tam bir taktik takımı gibi oynadıklarını, ikinci yarıda golü yiyene kadar birlikte savunma yapan, istediğinde olgun hücuma çıkan bir ekip görüntüsünde olduklarını ifade etti. Hak ettikleri bir galibiyeti aldıklarını belirten Özat, “Rakibimize pozisyon vermedik. Sadece uzaktan yediğimiz bir gol var. O da orta saha oyuncularımızın, savunmaya yanaşmasından kaynaklandı. Taraftarlarımıza, başkanımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

"HER MAÇA FİNAL MAÇI GİBİ BAKACAĞIZ"

Gelecek maçlara final maçı gibi bakacaklarına dikkat çeken Özat, “Bu maçı kazandık ancak her şey bitmiş değil. Önümüzde 6’sı lig, 3’ü play-off olmak üzere 9 maç var. Başaracak gücümüz ve kalitemiz var. Allah’ın izniyle her maça final maçı gibi bakıp, hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yaparak başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal