ultrAslan’dan TFF’ye Protesto!

Galatasaray taraftarlar, taraftar grubu ultrAslan’ın organize ettiği yürüyüşte Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) protesto etti. Yürüyüşe Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Recevik ile Metin Karakaya da eşlik etti.

13.11.2018-10:31 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-10:26) ultrAslan’dan TFF’ye Protesto!

Galatasaray taraftar gruplarından ultrAslan tarafından organize edilen yürüyüşte sarı kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar, Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim’e 7, yardımcı antrenör Hasan Şaş’a 8, oyuncular Ryan Donk’a 6, Badou Ndiaye’ye 5 ve Garry Rodrigues’e 3 maç men cezası verilmesi kararı nedeniyle TFF’ye büyük tepki gösterdi.

Yürüyüşte sarı kırmızılı takımın yönetim kurulu üyeleri Mahmut Recevik ile Metin Karakaya da yer aldı.

Şişhane'deki İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde bir araya gelen yaklaşık 3 bin sarı kırmızılı taraftar, ellerindeki pankart ve dövizlerle, tezahüratta bulunarak Tarlabaşı Bulvarı'ndan Taksim Meydanı'na yürüdü.

Sarı kırmızılılar, "Yıldırımazsınız bizi" yazılı pankartla TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e göndermede bulundu.

Fatih Terim lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, TFF Başkanı Demirören ile TFF yönetim kurulu üyelerini de istifaya davet etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal