Uğur Karakullukçu Kimdir?

Uğur Karakullukçu nereli? Uğur Karakullukçu ailesi? Uğur Karakullukçu kimdir nerelidir? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

06.06.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-15:53) Uğur Karakullukçu Kimdir?

Uğur Karakullukçu, (d. 31 Aralık 1987, İstanbul, Türkiye), Türk futbol yazarı ve yorumcusu.

Hakkında

Öğrenciliği esnasında 2008 senesinde futbol ağırlıklı bir blog yazmaya başlayan Uğur Karakullukçu, 2009'da NTV Spor'da blog yazarlarının konuk edildiği Yenilsen de Yensen de isimli programda medyaya ilk adımını attı. Aynı sene Galatasaray TV'de, Yalnız Futbol programında yorum yapmaya başladı. Gene 2009'da Taraf gazetesinde yaklaşık iki sene süresince altyapı futbolu hakkında köşe yazıları kaleme aldı. 2011 senesinde ise radyoculuk hayatına Lig Radyo'da başladı ve farklı dönemlerde Eski Açık, Avrupa'nın Sesi, Euro 2012 Günlüğü, Hayatım Futbol gibi programları yaptı ve sunuculuğunu üstlendi.

Ekim 2012'de yayın hayatına giren ve 4 sene süresince yayınlanan haftalık futbol e-dergisi Hayatım Futbol'da kurucu editörlük ve yazarlık yaptı. Eurosport.com Türkiye'deki 22 Adam, 1 Top isimli köşesinde futbol gündemi hakkında yazılar kaleme aldı ve ayrıca Milliyet gazetesinin iddaa eki olan Milliyet Taktik'te iddaa tahminleri yaptı. TRT Haber kanalında hafta içi her gece ekrana gelen Spor Kritik programında spor gündemini yorumladı.

2014 senesinden beri A Spor kanalında yorumcu, Sabah gazetesinde ise Spor Dış Haberler Sorumlusu olarak vazife almaktadır. Sabah için 2016 Yaz Olimpiyatlarını Rio de Janeiro'da izlemiştir etmiştir.

Karakullukçu, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 2013 senesinde mezun olmuştur.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal