Transfer Açıklaması Geldi! Fenerbahçe Eski Galatasaraylı Gomis İle Anlaşıyor!

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen ve teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak dakikalar yaşanıyor. Sarı lacivertli kulüpte gündem eski Galatasaraylı Gomis!

28.06.2019-10:41 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-10:34)

Gelecek sezon iddialı bir kadro ile şampiyonluk yarışına girmek isteyen Ersun Yanal, transfer çalışamalarını titizlikle sürdürüyor. Başarılı olabilmek için başkan Ali Koç'tan kaliteli bir forvet isteyen Yanal, Gomis ile görüşülmesine onay verdi.

Sarı lacivertliler  2017-2018 sezonunda Galatasaray formasıyla gol kralı olan ve şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis ile anlaşma aşamasına geldi.

Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli, Gomis ile İstanbul'da bir araya geldi. Konuyla ilgili olarak beIN Sports'a açıklama yapan "Gomis benim arkadaşım. İstanbul'dayken görüşüyoruz ama daha fazlası yok. Transfer etmek istediğim oyuncu ile halka açık bir yerde görüşmem." dedi.

Galatasaray'ın 2017'nin Temmuz ayında İngiliz ekibi Swansea City'den 2,5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Gomis, 2017-2018 sezonunda sarı kırmızılı formayla ligde 33 maçta forma giymiş ve attığı 29 golle kazanılan şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal